Neler Yeni

Pingimin çıkması için ne yapabilirim?

Ziona

80+ Silver
Şimdi size saçma gelecek ama Valorant oynarken şöyle bir şey fark ettim karşıya bir reyna geldi ve pingi epey bir dalgalıydı ve vandal ile 3 4 hs atmama rağmen yememiş gözüküyordu oyunun ortalarına doğru Steam'i açıp Witcher 2 indirmeye başladım ve pingim arttı ve rakiplerin bana sıkmasına rağmen ping olduğundan dolayı daha rahat hs attım ancak Steam arkada çalışırken fps de baya bir düştü, VPN kullansam diyeceğim ancak 3. parti uygulama sayılabilir ben bu pingi nasıl yükseltirim?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Şimdi size saçma gelecek ama Valorant oynarken şöyle bir şey fark ettim karşıya bir reyna geldi ve pingi epey bir dalgalıydı ve vandal ile 3 4 hs atmama rağmen yememiş gözüküyordu oyunun ortalarına doğru Steam'i açıp Witcher 2 indirmeye başladım ve pingim arttı ve rakiplerin bana sıkmasına rağmen ping olduğundan dolayı daha rahat hs attım ancak Steam arkada çalışırken fps de baya bir düştü, VPN kullansam diyeceğim ancak 3. parti uygulama sayılabilir ben bu pingi nasıl yükseltirim?
Tr haricinde pingin yüksek olduğu sunucularda oynabilirsin

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Youtube dan yüksek çözünürlüklü video aç evdeki cihazlara yüksek boyutlu oyunlar indir arka arkaya

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
hocam ben düşmesi için araştırırken birşeyle karşılaştım pc nin kendi içinde diyordu bunu internetten okumadım sinyal arasında metal plaka olup olmadığını kontrol edin gibi birşeybelki modemin yanına demir ne biliyim folya alımınyum sinyalı zayıflatırsın diye düşünüyorum

Ziona

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben düşmesi için araştırırken birşeyle karşılaştım pc nin kendi içinde diyordu bunu internetten okumadım sinyal arasında metal plaka olup olmadığını kontrol edin gibi birşeybelki modemin yanına demir ne biliyim folya alımınyum sinyalı zayıflatırsın diye düşünüyorum
Kabloyla bağlıyım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtube dan yüksek çözünürlüklü video aç evdeki cihazlara yüksek boyutlu oyunlar indir arka arkaya
Güzel fikir ama etkilemiyor yine :(

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
dns değiştir

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kabloyla bağlıyım :/
Wifi ping yükseltebilir, mesafe arttıkça daha da yükselir ama kopma olacak kadar da uzaklaşmaman gerek. Bu arada emin değilim, denemen lazım. 4.5G ile pingim epey yüksekti ve dalgalıydı (80-120 ping arası Amsterdam sunucuda), kablolu internete geçtiğimden beridir çoğu yurtdışı oyunda 55 ile 70 arası oldu (55-60 arası Amsterdam sunucu). Bu belki biraz fikir verebilir.

Oyun oynarken 2. bir cihazdan video izlemek, oyun veya video indirmek de pingi yükseltebilir ve zaten yazılmış bunlar (oyun oynadığın pc de yapmak senin oyun deneyimini olumsuz etkiler). Alternatif olarak wifi denemeni tavsiye ettim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom