Pinler yamuldu

Batu17

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Arkadaşlar dün işlemciyi anakarttan sökmek istedim ve işlemci fana yapışmış çektim direk elime geldi sonra işlemciyi söktüm fakat 1 kaç pin yamulmuş 1 tanesi bayağı yamulmuş nasıl düzeltebilirim İyi Günler :)

Köşelerde ise yakılan bölge bende de olmuştu cımbız ile düzeltmiştim. Riskli biraz ama.
Bir daha sökecek olursanız pc'yi biraz zorlayıp ısınmasını sağlayın öyle çıkarın. Sonra başınıza bela olur 😂

Benim de soğutucuya yapışmıştı işlemci.Sökerken 5-6 tane pin yamulmuştu.Meyve bıçağıyla düzeltmiştim.

Falçata ile düzeltiyorum ben. Telefonunun kamerasıda iyiyse dik duracak birşeyin içine koyup işlemciye zoom yap falçata ile düzelt ama dikkat et çok eğip büktüğün zaman çabuk kopacaktır. Başarılar :)

işlemciyi durduk yere neden söküyorsunuz ki amaç nedir gereksiz işlemler biri bence durduk yere işlemciyi sökmek elinize alıp bozuk para gibi yazı turamı atıyorsunuz siz :ROFLMAO:

işlemciyi durduk yere neden söküyorsunuz ki amaç nedir gereksiz işlemler biri bence durduk yere işlemciyi sökmek elinize alıp bozuk para gibi yazı turamı atıyorsunuz siz :ROFLMAO:
Gereksiz değil gereksiz olsa zaten sökmem anakartım görüntü vermiyor psu çalışıyor mu diye denedik sıkıntı yok ama anakarta güç vermiyor fanlar dönmüyor o yüzden garantiye gidecek ayriyeten size sadece işlemci pinlerini nasıl düzelteceğimi sormuştum kendi kafanıza göre boş bir şey yazmanızı değil iyi günler

Geri