Pionner markası iyi midir?

Yurt dışında bilinen bir marka. Ses sistemi gibi bazı parçalarına sahibim fakat diğer ürünlerini bilmem. Bende bulunan da eski biraz. Daha bilindik markalara bakmalısın. SSD işinde riske girilmez. Patriot bakabilirsin.

@Leurox kullanıyordu. Yanlış bilmiyorsam Pionner genelde ses sistemleri üreten bir marka.

Herhangi bir sorunu yok Mayıs`ta 1 sene olacak 240 Gb olanın 130 TL`ye almıştım hem uygun hemde güzel, normalde araç ses sitemi üreten bir firma, ses sistemleride çok iyidir
Teşekkür ederim bilgi için bu arada 130 tl ye iyi almışsınız 240gb :D

Patriot tercih edebilirsin bence

Şimdi benim elimde fazladan bi hdd kaldı toshibanın,ben bu hdd yi bütün programlarda tarattım bi sorunu çıkmadı ama bana kafa atıyor gibi geliyo sorunu olsa bile depolama için kullansam bi sıkıntı çıkar mı? Ssd ye zarar falan gelmesini istememde.

Şimdi benim elimde fazladan bi HDD kaldı toshibanın,ben bu HDD yi bütün programlarda tarattım bi sorunu çıkmadı ama bana kafa atıyor gibi geliyo sorunu olsa bile depolama için kullansam bi sıkıntı çıkar mı? Ssd ye zarar falan gelmesini istememde.
SSD`ye zarar vermez bence, kendine zarar verir kafa atma sorununu önleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,351
Üyeler
188,924
Son üye
Psikorock
Geri