Neler Yeni

Pionner markası iyi midir?

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Yurt dışında bilinen bir marka. Ses sistemi gibi bazı parçalarına sahibim fakat diğer ürünlerini bilmem. Bende bulunan da eski biraz. Daha bilindik markalara bakmalısın. SSD işinde riske girilmez. Patriot bakabilirsin.

@Leurox kullanıyordu. Yanlış bilmiyorsam Pionner genelde ses sistemleri üreten bir marka.

Herhangi bir sorunu yok Mayıs`ta 1 sene olacak 240 Gb olanın 130 TL`ye almıştım hem uygun hemde güzel, normalde araç ses sitemi üreten bir firma, ses sistemleride çok iyidir
Teşekkür ederim bilgi için bu arada 130 tl ye iyi almışsınız 240gb :D

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Patriot tercih edebilirsin bence

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Şimdi benim elimde fazladan bi hdd kaldı toshibanın,ben bu hdd yi bütün programlarda tarattım bi sorunu çıkmadı ama bana kafa atıyor gibi geliyo sorunu olsa bile depolama için kullansam bi sıkıntı çıkar mı? Ssd ye zarar falan gelmesini istememde.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi benim elimde fazladan bi HDD kaldı toshibanın,ben bu HDD yi bütün programlarda tarattım bi sorunu çıkmadı ama bana kafa atıyor gibi geliyo sorunu olsa bile depolama için kullansam bi sıkıntı çıkar mı? Ssd ye zarar falan gelmesini istememde.
SSD`ye zarar vermez bence, kendine zarar verir kafa atma sorununu önleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom