a101 de 150 lira civarı uygun bi gamepad sizce almaya değer mi bir de markete gidip orada bulabilir miyim bundan yoksa internetten mi söylemem gerek illa https://www.google.com/url?sa=t&sou...cQFnoECDUQAQ&usg=AOvVaw1fdhp2xW87buHsc4BlHMwy
çok oyun oynamıcam kafa dağıtmalık sadece hem pilli olduğu için uzun ömürlü olur diye düşündüm başka var mıdır bu tarz bildiğiniz kablosuz çünkü kablolardan çok çektimDüzgün performans vereceğini sanmıyorum.
İş görsün diyebileceğim cihazlar 350 TL'den başlıyor dostum.çok oyun oynamıcam kafa dağıtmalık sadece hem pilli olduğu için uzun ömürlü olur diye düşündüm başka var mıdır bu tarz bildiğiniz kablosuz çünkü kablolardan çok çektim
Hangi yazılım ile bilgisayara bağlamıştın acaba ?Bir ara markette görünce performansını merak ettiğim için almıştım. İdare ediyor diyebilirim ama çok da bir şey bekleme alacaksan biraz daha koy kaliteli bir şey al 250-300 liralara logitechler bulunabiliyor. Ben kullanmak için almamıştım zaten hiç kullanmadan dolaptan sattım. Markette her zaman bulunmuyor, dönem dönem geliyor.
bunlar tak çalıştır hocam bazı oyunlardada çalışmayabiliyorlar benim arkadaş almıştı gtada ne yaparsak yapalım çalışmadıHangi yazılım ile bilgisayara bağlamıştın acaba ?