Piranha teyp ileri tuşu çalışmıyor.

Reaksiyon skoru
73
Merhaba arkadaşlar. Piranha marka teyp kullanıyorum bütün tuşlar basıyor ama sadece ileri işlemiyor. Geri ve ileri aynı plastikte. Geriye işliyor ama ileri yok. Yaklaşık 3 yıldır falan böyle ama sıkıntı olmaya başladı ne yapabiliriz

Bir daha piranha gibi çin çakması üstüne bu markanın yapıştırıldığı almayacaksın. Alırsanda bir Kenwood yada Pioneer alacaksın kafan ağırmayacak. Şahsen çin işi bir zımbırtı vardı aynı sattım Pioneer'a geçtim.

Bir daha piranha gibi çin çakması üstüne bu markanın yapıştırıldığı almayacaksın. Alırsanda bir Kenwood yada Pioneer alacaksın kafan ağırmayacak. Şahsen çin işi bir zımbırtı vardı aynı sattım Pioneer'a geçtim.
Arkadaşım ben çözüm sordum Piranhanın kötü oldupunu biliyorum araba kaç yıllık zaten ilk geldiğinde üstünde vardı değiştirmeye uğraşmadık.

Arkadaşım ben çözüm sordum Piranhanın kötü oldupunu biliyorum araba kaç yıllık zaten ilk geldiğinde üstünde vardı değiştirmeye uğraşmadık.
arabanın kaç yıllık olması ile ne alakası var ki? 40 yıllıkta olsa bu zımbırtı iyi olmalı. Yerinde olsam tamir yerine çöpe atardım diyorum zaten kibarca?

arabanın kaç yıllık olması ile ne alakası var ki? 40 yıllıkta olsa bu zımbırtı iyi olmalı. Yerinde olsam tamir yerine çöpe atardım diyorum zaten kibarca?
Arabanın eskiliğiyle alakalı bir şey demedim. Araba eski, araba ilk geldiğinde vardı o yüzden teyp eski.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya kanka çözüm sordum ne edebiyat yaptın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski aleti çöpe atmam gerektiğini bende bilirim

Hocam çalışmıyorsa switch bozulmuştur. Çok çetrefilli teknik bir olay değil. Tamiratı mümkün müdür bilemem. Fakat arkadaşın dediği gibi yenileme vakti gelmiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,252
Üyeler
173,786
Son üye
NuriGk
Geri