U Umut000 80+ Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 48 11 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar EFootball PES 2021 indirdim klavyeyle oynarken oyundan zevk alamadım bu yüzden oyun kolu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Fiyatı 30 TL, sadece futbol oyunu için kullanacağım.
Merhaba arkadaşlar EFootball PES 2021 indirdim klavyeyle oynarken oyundan zevk alamadım bu yüzden oyun kolu almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Fiyatı 30 TL, sadece futbol oyunu için kullanacağım.
DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,897 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 36,808 İsim Selimhan İlgilendiği Kategoriler SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı Steam #Samsunlu 11 Aralık 2020 #2 Onu bilemiyorum. Ama geçenlerde bu oyun kolunu aldım gerçekten çok iyi Yakında incelemesinide yaparım Linki: HADRON W201s Wonderboy Pc Oyun Kolu | Trendyol Trendyol.com sayesinde HADRON ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com
Onu bilemiyorum. Ama geçenlerde bu oyun kolunu aldım gerçekten çok iyi Yakında incelemesinide yaparım Linki: HADRON W201s Wonderboy Pc Oyun Kolu | Trendyol Trendyol.com sayesinde HADRON ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com
E ._.Emirhan._. 80+ Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Emirhan Demiral 11 Aralık 2020 #3 Merhaba! 33 ₺ daha iyisi var ve bende kullanıyorum, öneririm. Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Merhaba! 33 ₺ daha iyisi var ve bende kullanıyorum, öneririm. Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
U Umut000 80+ Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 48 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Tamam arkadaşlar HADRON WONDERBOY tavsiye ediliyor bunu almayı düşünüyorum.