Neler Yeni

🔥İndirim Pirge Ecco 38402 5li Çantalı Bıçak Seti 924 TL

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Paylaşım için teşekkürler. Alt model Pirge bıçaklara çok bulaşmamak lazım sanırım. Geçen Migros züccaciye 1+1 kampanyasında aldığım en alt model plastik saplı ama 4116 çelik olan Pirge bıçağın ağzı eğriydi, iade ettim. 2 sene kadar önce aldığım zeytin sap bıçağın işçiliği de çok iyi değildi ki o üst modeldi, Pirge işçiliği eskisinden daha kötü artık maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
uğur yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Alt model Pirge bıçaklara çok bulaşmamak lazım sanırım. Geçen Migros züccaciye 1+1 kampanyasında aldığım en alt model plastik saplı ama 4116 çelik olan Pirge bıçağın ağzı eğriydi, iade ettim. 2 sene kadar önce aldığım zeytin sap bıçağın işçiliği de çok iyi değildi ki o üst modeldi, Pirge işçiliği eskisinden daha kötü artık maalesef.
Aynen bende victorinox 2003 ile bıçak serüvenime son verdim. Victorinox almasam bunu alırdım fiyat gayet güzel.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Kaan
Şuan kullanıyorum ve gayet iyi ancak sapı ve bıçak kısmı ayrı olduğu için ustalık gerektiren işlerde zorlayabilir ya da rahat hissettirmez. Giriş seviye için gayet iyi ancak ileri seviyede sapından itibaren tamamı tek parça bıçak olanlara bakılmasını öneririm. Ayrıca bu setin birebir aynısını 300 400 TL fazla vererek aldım :D Bu fiyata kaçmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,781
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom