Neler Yeni

Pislik içerisinde olan bilgisayarımı masanın içine koymak istiyorum.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Merhaba arkadaşlar masamın kötülüğüne bakmayın kendisi yeri geliyor sofra oluyor tamir tezgahı oluyor üzerinde kesme biçme bile yapıyorum. Resimlerde görüldüğü gibi kasa masanın yanında açıkta duruyor ve görüntüsünü sevmiyorum kalabalık yapıyor gibi geliyor. Ben bu kasayı masanın altına koyarsam hava akışı falan nasıl olur ? Ayrıca koyacağım yerin arkasında tahta vardı çekiç ile parçaladım orayı sıcak hava arkadan çıkar diye düşündüm ama sıcak hava yükseliyor :( Şimdi ben kasayı oraya koyup kötü görüntüden kurtulurken sıcaklık değerleri sizce nasıl olur ? Yardımlarınızı bekliyorum. ( Dolap kapağının önünde cam var ve camı sökme şansım var hatta oraya fan bile uydurabilirim. )

Ekler

• IMG_0335.JPEG
    IMG_0335.JPEG
    691.1 KB · Hit: 61
  • IMG_0337.JPEG
    IMG_0337.JPEG
    735.3 KB · Hit: 60
  • IMG_0340.JPEG
    IMG_0340.JPEG
    661 KB · Hit: 62
  • IMG_0342.JPEG
    IMG_0342.JPEG
    774.5 KB · Hit: 58

Microsoft

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar masamın kötülüğüne bakmayın kendisi yeri geliyor sofra oluyor tamir tezgahı oluyor üzerinde kesme biçme bile yapıyorum. Resimlerde görüldüğü gibi kasa masanın yanında açıkta duruyor ve görüntüsünü sevmiyorum kalabalık yapıyor gibi geliyor. Ben bu kasayı masanın altına koyarsam hava akışı falan nasıl olur ? Ayrıca koyacağım yerin arkasında tahta vardı çekiç ile parçaladım orayı sıcak hava arkadan çıkar diye düşündüm ama sıcak hava yükseliyor :( Şimdi ben kasayı oraya koyup kötü görüntüden kurtulurken sıcaklık değerleri sizce nasıl olur ? Yardımlarınızı bekliyorum. ( Dolap kapağının önünde cam var ve camı sökme şansım var hatta oraya fan bile uydurabilirim. )
Kapakları sök at koy muq muq muq

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Berk Atmaca
On kapağı sokün ve koyun kasayı. Arkada ve yanlarda boşluk var zaten. Bence sorun çıkmaz. Masayı duvara yapıştırmayın ki hava ordan dışarı çıksın. Az daha sıcak çalışır gibime geliyor. Birde masanız on numara bence benim hoşuma gitti ozellikle şu monitorun etrafı.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
On kapağı sokün ve koyun kasayı. Arkada ve yanlarda boşluk var zaten. Bence sorun çıkmaz. Masayı duvara yapıştırmayın ki hava ordan dışarı çıksın. Az daha sıcak çalışır gibime geliyor. Birde masanız on numara bence benim hoşuma gitti ozellikle şu monitorun etrafı.
Çok kalabalık olunca tepem atıyor :D Monitörün ayağı ile kavga ettiğimden söktüm ve masaya astım :D

Atyxah

80+ Silver
Fotoğraf ters diye telefonu çeviriyorum hoparlör uçuyomuş o.O2

panizher

80+ Silver
guzelim pcya yazik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom