Forza alırdım ama zevk meselesiThe Cerw 2 aldım indirimdeydi. Forza 4 alsaydim daha mı iyi olurdu.
Ama the cerw 2 daha guzel grafikli ver ekonomi drumu daha iyiiade et forza al hemen
Ama2 saat altı oynadıgında iade edebiliyorsun. Biraz oyna hoşuna gitmezse forza al.
Ama şoyle bi sorun var epic den aldim2 saat altı oynadıgında iade edebiliyorsun. Biraz oyna hoşuna gitmezse forza al.
Ama şoyle bi sorun var epic den aldim2 saat altı oynadıgında iade edebiliyorsun. Biraz oyna hoşuna gitmezse forza al.
Grafikleri daha iyi ama crew in oyle biliyorumForza alırdım ama zevk meselesi
Bide epic den almistim iade durumu yok demi bide türkce olmaması üzdü beeAma the cerw 2 daha guzel grafikli ver ekonomi drumu daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama
Ama şoyle bi sorun var epic den aldim
Grafikleri daha iyi ama crew in oyle biliyorum
Bide epic de iade meselesi yok demiForza alırdım ama zevk meselesi
Ama the cerw 2 daha guzel grafikli ver ekonomi drumu daha iyi
Ama
Grafikleri daha iyi ama crew in oyle biliyorum
Bide epic den almistim iade durumu yok demi bide türkce olmaması üzdü bee
Bide epic de iade meselesi yok demi
Ama orda ben alirke indirimde degildi bide epic de iade yok demikeşke steamdan alsaydın
Forza horizon biraz daha arcade tarzı crew simulasyon gibi tarz meselesiThe Cerw 2 aldım indirimdeydi. Forza 4 alsaydim daha mı iyi olurdu.
Ben olsaydım Forza 4 alırdım ama The Crew 2 almışsınız, hayırlı olsun o oyunda iyi.The Cerw 2 aldım indirimdeydi. Forza 4 alsaydim daha mı iyi olurdu.
Deger mi parasına 45 e aldim bu aradaordan hesaplaForza horizon biraz daha arcade tarzı crew simulasyon gibi tarz meselesi
hocam tüm yarış oyunlarından en iyi simülasyon oyunu forza ne alaka arcadeForza horizon biraz daha arcade tarzı crew simulasyon gibi tarz meselesi
Forza horizon ve forza motorsport var motorsport alacaksa simulasyom gibi ama fh ağırlıklı online ve arcade simülasyon deneğimi crewle kapışamaz fhninhocam tüm yarış oyunlarından en iyi simülasyon oyunu forza ne alaka arcade