Gürkan Şahinol
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Ragnok TR™ 2.0 Gun Mouse
Silah kabzası şeklinde gaming mouse. Dünyada ilk ve tek gun mouse. Ragnok silah mouse.
ragnoktr.com
Öneri verebileceğin var mı?daha iyileri var bence alışılmadık bir şey kullanımı zor olabilir.
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557887169 delux'lerede bakabilirsiniz.Öneri verebileceğin var mı?
Denenebilir ilginç duruyorBunu kullanan var mı? Sizce kullanılır mı?![]()
Ragnok TR™ 2.0 Gun Mouse
Silah kabzası şeklinde gaming mouse. Dünyada ilk ve tek gun mouse. Ragnok silah mouse.ragnoktr.com
İnstagramda peşimi bırakmayan reklam. Sürekli karşıma çıkıyor ama kullanım olarak avantaj sağlar mı emin değilim. Elin o şekilde duruşu bile bir süre sonra kas yorgunluğu yapar. Kullanımına alışılır mı bilemiyorum. Malzemesi de kaliteli gelmemişti bana fiyatına göre.Bunu kullanan var mı? Sizce kullanılır mı?![]()
Ragnok TR™ 2.0 Gun Mouse
Silah kabzası şeklinde gaming mouse. Dünyada ilk ve tek gun mouse. Ragnok silah mouse.ragnoktr.com
Çok param var denemek istiyorum dersen alınır ama diğer türlü para israfı benceBunu kullanan var mı? Sizce kullanılır mı?![]()
Ragnok TR™ 2.0 Gun Mouse