Yardım Pivot çok önemli mi!

O zaman piyasadaki 4ms monitorlerdr neden qms değilde 3ms yazıyor kı
Herkes Yapmıyor Ama Şöyle Söyleyeyim Onlar Gerçektende 3ms dir ama 1ms yazmazlar.Mesela Samsung Firması Gerçek MS i Yazıyor. LG 1 MS diye alırsın ama 6ms çıkar yada Samsung 3ms alırsın gerçektende 3ms çıkar

Herkes Yapmıyor Ama Şöyle Söyleyeyim Onlar Gerçektende 3ms dir ama 1ms yazmazlar.Mesela Samsung Firması Gerçek MS i Yazıyor. LG 1 MS diye alırsın ama 6ms çıkar yada Samsung 3ms alırsın gerçektende 3ms çıkar
Bunu kanıtlıyabilirmisjn ona göre tercihimi değiştiricegim

Ürünü Tek Bir Siteden Araştırma Ve Farklı Sitelerde de Araştırırsan Dediğim Şeyin Doğru Olduğunu Anlarsın birçok kişi Monitörü Aldıktan Sonra Testler Yapmış Ve 1ms olmadığını görmüş
Tehnopat ve bu foruma sordum kimse böyle bir şeyden bahsetmedi ürünlerin yorumlarındada görmedim bu dediğinizi

Ben pivot olan bir monitör aldım ve aktif olarak kullanıyorum masana ve ortamına göre değişiklik gösterir ortamına göre düşünmelisin. AOC 24G2U monitörüm var aldığımda ölü piksel vardı değişim yaptırdım sonra problemsiz geldi nasip biraz.

Ben pivot olan bir monitör aldım ve aktif olarak kullanıyorum masana ve ortamına göre değişiklik gösterir ortamına göre düşünmelisin. AOC 24G2U monitörüm var aldığımda ölü piksel vardı değişim yaptırdım sonra problemsiz geldi nasip biraz.
Ölü pikselden korkuyorum bende değişim falan olmassa satıcıyla anlasamassam fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gtg 1 MS normalde tek LG için değil hepsi böyle ama 6 MS sanmıyorum bendede LG ultragear var
Hocam monitörden memnun musunuz testlerde 6ms falan ölü piksel yaşadınız mı

Ölü pikselden korkuyorum bende değişim falan olmassa satıcıyla anlasamassam fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam monitörden memnun musunuz testlerde 6ms falan ölü piksel yaşadınız mı
Ölü piksel falan görmedim benim ki bide 32 sızma falanda yoktu bende araştırdım bu MS olayını gtg 1ms bunun önemli olduğunu söylemişlerdi bence LG alın pişman olan görmedim

Ölü piksel falan görmedim benim ki bide 32 sızma falanda yoktu bende araştırdım bu MS olayını gtg 1ms bunun önemli olduğunu söylemişlerdi bence LG alın pişman olan görmedim
Sağolun öyle yapacağım gibi görünüyor

LG de AOC de 1 ms yazsa da daha fazla. LG ile alakası yok. LG'nin de Aoc'nin de bu modelleri gayet iyi tepkime süreleri.

değil

Geri