LG de 1ms diye görürsün Ürün Özelliklerinde Ama Teste Sokarsa. 6.2Ms çıkar. LG nin çok satmak için yaptığı bir aldatmacadır.Aoc Al BenceÜste assagi yapılıyor ya lgde yapılmıyor aoc alcaktim ama ölü piksel sıkıntısi var
O da şans işi 6ms olması falan ama sorun görmedim bu modeldeLG de 1ms diye görürsün Ürün Özelliklerinde Ama Teste Sokarsa. 6.2Ms çıkar. LG nin çok satmak için yaptığı bir aldatmacadır.Aoc Al Bence
Ben Yazılım İçin İhtiyaç Duymuyorum Pivota Visual Studio Codenin Kendi Özelliği VarBir kere bile ihtiyaç duymadım ama kullanan yazılımcılar ve twitch yayıncıları var. İhtiyaç meselesi.
Lg al hocam hdr özelliğine var ben olsam lg alırdımRikse girmeye değermi peki pivot için aoc almak LG mi alayım yada sorunsuz
Gerçekten öyle bir şey varmıLG de 1ms diye görürsün Ürün Özelliklerinde Ama Teste Sokarsa. 6.2Ms çıkar. LG nin çok satmak için yaptığı bir aldatmacadır.Aoc Al Bence
Kesinlikle Aoc Almalısın LG ler 1 MS diye yazıyor ama test edersen 6.2 MS çıkıyor. Aoc Al 1 MS in tadını çıkarAOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comŞu ikisi arasında kalmıştım LG daha iyi denmişti pivot yok çok sıkıntı çıkarır mıLG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pivot olmazsa olmaz bence boy aci uzunlu kisalik kullanicidan kullaniciya gire degismesi kisa gelse altina kitap mi koycan uzun gelse sandalyene kitap mi koycan dln baya onemli rahatlik icin pivot olmayani almam ben sahsenAOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC 27G2U/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comŞu ikisi arasında kalmıştım LG daha iyi denmişti pivot yok çok sıkıntı çıkarır mıLG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN600-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maalesef Var Bu Satıcıların Daha Çok Satmak İçin Yaptığı Bir ŞeyGerçekten öyle bir şey varmı