Neler Yeni

Yardım Pivot çok önemli mi!

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

Drepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kuruöz
O zaman piyasadaki 4ms monitorlerdr neden qms değilde 3ms yazıyor kı
Herkes Yapmıyor Ama Şöyle Söyleyeyim Onlar Gerçektende 3ms dir ama 1ms yazmazlar.Mesela Samsung Firması Gerçek MS i Yazıyor. LG 1 MS diye alırsın ama 6ms çıkar yada Samsung 3ms alırsın gerçektende 3ms çıkar

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Herkes Yapmıyor Ama Şöyle Söyleyeyim Onlar Gerçektende 3ms dir ama 1ms yazmazlar.Mesela Samsung Firması Gerçek MS i Yazıyor. LG 1 MS diye alırsın ama 6ms çıkar yada Samsung 3ms alırsın gerçektende 3ms çıkar
Bunu kanıtlıyabilirmisjn ona göre tercihimi değiştiricegim

Drepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kuruöz
Bunu kanıtlıyabilirmisjn ona göre tercihimi değiştiricegim
Ürünü Tek Bir Siteden Araştırma Ve Farklı Sitelerde de Araştırırsan Dediğim Şeyin Doğru Olduğunu Anlarsın birçok kişi Monitörü Aldıktan Sonra Testler Yapmış Ve 1ms olmadığını görmüş

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Ürünü Tek Bir Siteden Araştırma Ve Farklı Sitelerde de Araştırırsan Dediğim Şeyin Doğru Olduğunu Anlarsın birçok kişi Monitörü Aldıktan Sonra Testler Yapmış Ve 1ms olmadığını görmüş
Tehnopat ve bu foruma sordum kimse böyle bir şeyden bahsetmedi ürünlerin yorumlarındada görmedim bu dediğinizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Can Altındağ
Ben pivot olan bir monitör aldım ve aktif olarak kullanıyorum masana ve ortamına göre değişiklik gösterir ortamına göre düşünmelisin. AOC 24G2U monitörüm var aldığımda ölü piksel vardı değişim yaptırdım sonra problemsiz geldi nasip biraz.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Ben pivot olan bir monitör aldım ve aktif olarak kullanıyorum masana ve ortamına göre değişiklik gösterir ortamına göre düşünmelisin. AOC 24G2U monitörüm var aldığımda ölü piksel vardı değişim yaptırdım sonra problemsiz geldi nasip biraz.
Ölü pikselden korkuyorum bende değişim falan olmassa satıcıyla anlasamassam fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gtg 1 MS normalde tek LG için değil hepsi böyle ama 6 MS sanmıyorum bendede LG ultragear var
Hocam monitörden memnun musunuz testlerde 6ms falan ölü piksel yaşadınız mı

The Batman

80+ Silver
Ölü pikselden korkuyorum bende değişim falan olmassa satıcıyla anlasamassam fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam monitörden memnun musunuz testlerde 6ms falan ölü piksel yaşadınız mı
Ölü piksel falan görmedim benim ki bide 32 sızma falanda yoktu bende araştırdım bu MS olayını gtg 1ms bunun önemli olduğunu söylemişlerdi bence LG alın pişman olan görmedim

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Baran
Ölü piksel falan görmedim benim ki bide 32 sızma falanda yoktu bende araştırdım bu MS olayını gtg 1ms bunun önemli olduğunu söylemişlerdi bence LG alın pişman olan görmedim
Sağolun öyle yapacağım gibi görünüyor

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
LG de AOC de 1 ms yazsa da daha fazla. LG ile alakası yok. LG'nin de Aoc'nin de bu modelleri gayet iyi tepkime süreleri.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
değil

Top Bottom