2. Monitör olarak dik duracak şekilde pivot monitör arayışına çıktım, Şu anlık Samsung'un Odyssey G3 180Hz modelini düşünüyorum bu model 144hz den daha ucuz olduğu için 180hz modelini tercih ettim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
bende g3 144 ve g4 240 var g3 baya ghostingli ve va panel oldugu icin benim gorusumce kötü. g4e bütçen yeterse kesinlikle alinir2. Monitör olarak dik duracak şekilde pivot monitör arayışına çıktım, Şu anlık Samsung'un Odyssey G3 180Hz modelini düşünüyorum bu model 144hz den daha ucuz olduğu için 180hz modelini tercih ettim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe nedir?2. Monitör olarak dik duracak şekilde pivot monitör arayışına çıktım, Şu anlık Samsung'un Odyssey G3 180Hz modelini düşünüyorum bu model 144hz den daha ucuz olduğu için 180hz modelini tercih ettim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.
bende g3 144 ve g4 240 var g3 baya ghostingli ve va panel oldugu icin benim gorusumce kötü. g4e bütçen yeterse kesinlikle alinir
Bütçe nedir?
Bütcem Max 4K ya kadar çıkabilirim.Bütçe?
Bütçeye uygun sizin düşündüğünüz g3 var. Fiyatlar pahalı bütçe el vermiyor. MSI model var ama o da 5k civarı. Dediğinizi alabilirsiniz o bütçede.Bütcem Max 4K ya kadar çıkabilirim.