🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 38,219
grafiklere değil oynanisa bakcanBöyle diyince bir bakayım dedim o grafikler ne öyle![]()
grafiklere değil oynanisa bakcanBöyle diyince bir bakayım dedim o grafikler ne öyle![]()
ben de onu diyordum oyunun gerçekçiliği güzel sadece ama işte grafikler kötü olunca olmuyor be abiBöyle diyince bir bakayım dedim o grafikler ne öyle![]()
bütün otobüs oyunların kalitesi berbatben de onu diyordum oyunun gerçekçiliği güzel sadece ama işte grafikler kötü olunca olmuyor be abi
Ets 2 ye travego modu yükle güzel oluyor.ben de onu diyordum oyunun gerçekçiliği güzel sadece ama işte grafikler kötü olunca olmuyor be abi
ama işte bi oyunda grafikler kötü olunca diğer iyi olan şeyleri önemseyemiyorsungrafikleri kötü olabilir ama oynaniş anlamında iyi diğer otobüs oyunlarına göre
otobüs hazzı vermiyor otobüsün boyutu oyundaki otobüslerden büyük ve gerçekçiliği bozuyor ayrıca ne fizik var ne otogar tır sürerim daha iyiEts 2 ye travego modu yükle güzel oluyor.
güzel ama sürekli virüs bulaşıyor internetten böyle modlar indirince güvenli bi seçenek olsa keşkeEts 2 de her şehirde otobüs terminali var. Tek yapmaları gereken oyuna otobüs eklemek. Truckers MP'de baya sarar. SCS yeni oyun çıkarmak yerine ETS 2 'yi büyütüyor. Çoğu insan modlar ile otobüs kullanıyor. Youtube ve Facebook bu videolar ile kaynıyor. Örnek vermek gerekirsek;
video başlar başlamaz aynaya bakgrafiklere değil oynanisa bakcan
anlamadım abivideo başlar başlamaz aynaya bak
video zaman ayarlı. videoyu açar açma aynadaki beyaz arabaya bak.anlamadım abi
millet onu bekliyor ama scs yapmiyor çıkarsa iyi olurEuro Bus simulator gelirmi acaba ETS-2 yapımcılarından? mantıklı olur aslında.