kurtarali21
80+
Teşekkürler
Kusura bakma, geç gördüm. Sağlam mıdır bu kulaklık ?![]()
Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
O bütçede olması gereken sağlamlıkta diyeyim.Kusura bakma, geç gördüm. Sağlam mıdır bu kulaklık ?
görünüşü çok güzel, ses kalitesi de yorumlara göre iyi. paramı biriktirip bundan alacağım. teşekkürlerOnikuma Siyah K18 Profesyonel Mikrofonlu Kırmızı Led Işıklı Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Onikuma Siyah K18 Profesyonel Mikrofonlu Kırmızı Led Işıklı Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence bunu al ben olsam bunu alırdım çünkü kulak pedleri daha şişkin duruyor.Diğer ONİKUMA da daha basık ve biraz sert duruyor kulaklık bir süre sonra kafanda ve kulağında ağrı hissedebilirsin.![]()
Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust Lumen 22447 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sen de haklısın ama ben oyun oynamak için bir kulaklık arıyordum .TRUST LUMEN oyuncular için üretilmemiş sonradan farkına vardım. bu yüzden onikuma daha uygun benim içinBence bunu al ben olsam bunu alırdım çünkü kulak pedleri daha şişkin duruyor.Diğer ONİKUMA da daha basık ve biraz sert duruyor kulaklık bir süre sonra kafanda ve kulağında ağrı hissedebilirsin.
Senin kararın saygı duyarım.sen de haklısın ama ben oyun oynamak için bir kulaklık arıyordum .TRUST LUMEN oyuncular için üretilmemiş sonradan farkına vardım. bu yüzden onikuma daha uygun benim için