Piyasanın en iyi soğutan termal macunu hangisi ? (YARDIM)

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Arkadaşlar fiyat zerre önemli değil. Şuan ekran kartım tam güç çekerken en fazla 81 dereceyi görüyor.

Sizden rica ediyorum öyle bir macun önerin ki sıcaklık 70 derecelere hatta mümkünse 65 derecelere kadar falan düşsün.

Arkadaşlar fiyat zerre önemli değil. Şuan ekran kartım tam güç çekerken en fazla 81 dereceyi görüyor.

Sizden rica ediyorum öyle bir macun önerin ki sıcaklık 70 derecelere hatta mümkünse 65 derecelere kadar falan düşsün.

Piyasanın en iyi termal macunu hangisi ?
Termal macunlar pump out yapıyor faz değişimli termal ped al normal macundan birazcık kötüdür ama pumpu out yapamayacağı için daha uzun ömürlü olur illa termal macun sürücem derseniz piyasanın en iyileri Cooler Master Mastergel Maker, Noctua NT-H1 ve thermal grizzlynin bir modeli vardı fakat unuttum.

Öyle bir macun yok. Eğer kartın soğutma gücü o kadarsa istersen WP salavat zinciri kur yine 65c düşmez.

Sen önce kart nedir kasa nedir onu bir söyle standart aralığı neymiş görelim. Bakım yapıldı mı mesela=?
Kart tuf 4070 Tİ bakım yapılmadı. Tam olarak 2 sene önce bu zamanlar aldım. Hiç ellemedim ondan sonra. Garantisi bitti.

Ne alaka ya. O kartın o kadar ısınması imkansız.
Valla istersen OCCT testi yapıp atayim. Kart tam 280 watt çekerken 81 dereceyi görüyor. Kasamın hava akışı da iyi. Ve kasa fanlarım da kaliteli.

Valla istersen OCCT testi yapıp atayim. Kart tam 280 watt çekerken 81 dereceyi görüyor. Kasamın hava akışı da iyi. Ve kasa fanlarım da kaliteli.
Furmark 2 testi yapıp değerleri bir paylaş bakayım.

Hocam benim ekran kartım HER oyunda 63 derecede %42 fan hızında sabit kalıyor.Fan hızını %55 e sabitleyincede derece 56 oluyor.Sizce fan ömrünü mü önemsemeliyim termal macun ömrünü mü kart sıfır ve pahalı rx7900 gre

Furmark 2'Yi indirdim şimdi. Benchmark yapıyorum fakat kart tam olarak 280 watt çekmiyor. 240 watt çekiyor. Haliyle 75 dereceyi geçmedi. Fakat benim kartın TDP'si 280 watt. Oyunlarda 280 watt çekiyor yani. Bu furmark'ta problem var.

Furmark 2'Yi indirdim şimdi. Benchmark yapıyorum fakat kart tam olarak 280 watt çekmiyor. 240 watt çekiyor. Haliyle 75 dereceyi geçmedi. Fakat benim kartın TDP'si 280 watt. Oyunlarda 280 watt çekiyor yani. Bu furmark'ta problem var.
MSAA x8 yap, tam ekran çalıştır.

ekran kartına macun sürme PTM koy pump out nedeni ile max 4-5 aya yine ısınmaya başlat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri