Neler Yeni

Piyasanın gelmiş geçmiş en iyi PSU'su hangisi ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuan elimde xpg core reaktör 850 watt var fakat hem watt değeri az bunun 5000 serisi için hem de zamanında bazı parçalarım yandığı için bu psu şuan benim gözümde sabıkalı. O yüzden temiz bir sayfa açacam hocam.
Aslında kötü değil diye biliyorum belki başka sebepten dolayı yanmıştır çünkü çok fazla olasılık var yanma konularında
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatlara bak be ucmus la... :oops:
Hiç sorma hocam

GirayHan

80+ Platinum
psu bir bilgisayarın kalbidir. bırakın adam iyi psu alsın. iyi psu'ya verilen para çöpe giden para değildir.

elektriğin şakası olmaz. türkiyede yaygın olmasada ab ülkelerinde bizim ülkede satılan çerçöp psu'ların yüzüne bakmıyor adamlar.

bu iş hem maddiyatla hemde elektriğin şakaya gelmeyecek bir şey olduğunu bilenler için önemlidir.

psu bir bilgisayarın kalbidir. bırakın adam iyi psu alsın. iyi psu'ya verilen para çöpe giden para değildir.

elektriğin şakası olmaz. türkiyede yaygın olmasada ab ülkelerinde bizim ülkede satılan çerçöp psu'ların yüzüne bakmıyor adamlar.

bu iş hem maddiyatla hemde elektriğin şakaya gelmeyecek bir şey olduğunu bilenler için önemlidir.
Hocam dünyanın en iyi psu'sunu da alsan yeteri kadar korumaz dediler. Sanırım ups alacam gibi.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
snop02
Şuan elimde xpg core reaktör 850 watt var fakat hem watt değeri az bunun 5000 serisi için hem de zamanında bazı parçalarım yandığı için bu psu şuan benim gözümde sabıkalı. O yüzden temiz bir sayfa açacam hocam.
walla hocam BGden getirtebilirsen fiyatlar daha makul link atayım istersen.. 7/8 k fark var seasonic titan/platin ile paylastıkların arasında..
yesil pas. ile giden taxfree de alırsa fiyat 100/15 daha düşer..

düşüncelerimi yazmıssın hocam.. (y)

BG ile fiyat kıyaslaması yaparsanız 1lv=20 tl civarı

Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar UPS alacaktım normalde sistemimi korumak için fakat çok zahmetli olduğu için vazgeçtim. Sistemimi korumak için psu'nun iyisini almaya karar verdim.

Aklımda şunlar var benim sizce hangisini almak mantıklı ?

Herkes bilmez zirve bundadır :

Forumda expert kişiler dışında bileni yok bu psu'nun yanında corsair ax ve asus thor yanında veled kalır .

Son düzenleme:
Top Bottom