Pizza ve Hamburgerlerin Fahiş Fiyatları

utk.ysrr

80+
Reaksiyon skoru
6
Son zamanlarda pizza ve hamburgerlere gelen inanılmaz zamların yanında bir de ürünleri de iyice küçülttüler. 3 ısırık hamburgere 400 500 tl ödemek ve buna rağmen doymamak artık zoruma gidiyor. Pizza hamburger gibi ürünlere fahiş fiyatlar ödemektense Pidem gibi yerlere gidiyorum artık. Hem doyurucu hem de fiyatları çok ekonomik oluyor. Fastfood zincirlerine gitmeyip fiyatları için onlara tepki göstermemiz gerekiyor ki ne kadar zam yaparsak yapalım herkes bizden yemek zorunda diye düşünmesinler

Son zamanlarda pizza ve hamburgerlere gelen inanılmaz zamların yanında bir de ürünleri de iyice küçülttüler. 3 ısırık hamburgere 400 500 tl ödemek ve buna rağmen doymamak artık zoruma gidiyor. Pizza hamburger gibi ürünlere fahiş fiyatlar ödemektense Pidem gibi yerlere gidiyorum artık. Hem doyurucu hem de fiyatları çok ekonomik oluyor. Fastfood zincirlerine gitmeyip fiyatları için onlara tepki göstermemiz gerekiyor ki ne kadar zam yaparsak yapalım herkes bizden yemek zorunda diye düşünmesinler
pidem iyi degilki hamburger olarakta burger king iyi fiyat olarak gerisi kazık

çok geliyorsa yemeyin hocam salça ekmek yiyebilirsiniz hem ucuz hem lezzetli

Fastfood zincirleri yurt dışına isim hakkı ödüyor. Paramız dışarı gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır köfte al ve fırında pişir. 180 derecede en fazla yarım saat. 350 liraya 15 köfte. Yanına da iki biber bir domates at. Yeşillik olsun.

migorsda uzman kasabın kıyma ve köftesi var 200 tl 500gr mı al onu evde yap 20 tane

ailenden uzakta ve yurtta kalıyorsan gerçekten beslenme çok önemli bir masrafa dönüşüyor ve artık getirden trendyoldan kampanya kovalamaktan sıkıldım. Hem sağlıksız besleniyoruz hem fazla fazla fiyatları ödemek zorunda kalıyoruz zaten düzgün bi yerde yemek istesen 600 700 liraları gözden çıkarman lazım.

pizza ve hamburgerler gerçekten gereksiz pahalı o fiyatlara gidiyorum GERÇEK ET yiyorum

Evde yapacaksın benim gibi...
Tatlısından pizzasına kadar her şeyi yapabiliyorum Allah'a şükür.

Hamburgeri çok severim ama son bir kaç yıldır yemeyi baya azalttım. Özellikle yemeksepeti/getir gibi yerlerde güzel kampanyalar olursa hamburger söylüyorum en azından daha ulaşılabilir bi fiyat oluyor.

Pizza ve hamburger özelinde de değil sadece bunlar maalesef, yemek tarafında deli dehşet enflasyonist rakamlar var şuan, dışarıda yemek yemek şuan oldukça zor, bir menü olmuş 450-500 TL. asgari ücretin günlüğü 736TL. Bu nasıl bir fiyat karmaşası, insanlar da fiyat algısını yok ettiler yeminle.

Gidin bir fırından hamur alın, birazcık un ve el yardımıyla inceltin. Ardından sürün üstüne domates sosunu, envai çeşit salamı sucuğu kaşarı, atın fırına. Oldu sana pizza.

Hamburger için de gidin BİM veya A101 den hamburger ekmeği ve piliç şinitzellerden alın. Şinitzel ve patateslerinizi bir güzel derin yağda kızartın, hamburger ekmeklerini de yüzeylerine tereyağ sürerek ısıtın. Pişen şinitzelleri hamburger ekmeğine doldurun, içine marul, domates, turşu ve istediğiniz tüm sosları ekleyin. Oldu sana hamburger.

Zorunda kalmadıkça dışarıda yemek yemeyin. Elin avrupalısı hamburgeri pizzayı çok matah şeyler olduğu için yemiyor, 1-2 dolara alınabilen
homeless yiyecekleri bunlar.

Bu millet böyle ahmak olmaya devam ettiği sürece fast foodcuların kar oranı %1000 olmaya devam edecek. Koyun olmayı bırakın ve hakkınızı bilin.

Ben bıraktım buraları, adam silkeliyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri