Hamburger ve Pizzaların Yüksek Fiyatları

utk.ysrr

80+
Reaksiyon skoru
3
Her geçen gün gelen zamlardan dolayı hamburger ve pizzaların boyları küçüldüğü gibi fiyatları da fahiş oranda yükseldi ve hiç doyurucu da değiller. Ben bu aralar Pidem'e sarmaya başladım. Hem menüleri çok uygun hem de daha çok doyuyorum. Fiyat performans olarak pidem menüleri çok iyi gerçekten.

pizza kar marjı en yüksek gıda ürünü hamur üstüne peynir 2 dilim sucuk sosis 400 tl en dandik yerde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Her geçen gün gelen zamlardan dolayı hamburger ve pizzaların boyları küçüldüğü gibi fiyatları da fahiş oranda yükseldi ve hiç doyurucu da değiller. Ben bu aralar Pidem'e sarmaya başladım. Hem menüleri çok uygun hem de daha çok doyuyorum. Fiyat performans olarak pidem menüleri çok iyi gerçekten.
Ben terra pizza dan yiyorum baya fp güzel. Getir her gün 300 tl üstü siparişlerde geçerli 100 tl kupon veriyor zaten. Terra Pizza da 2 orta boy pizza 350 tl, indirimle beraber 250 ye geliyor😋

Canım pizza çektiği zaman evde yapıyorum. İçine de istediğim üründen istediğim kadar koyuyorum ve 2 gün falan tüketiyorum. Çok nadir hamburger yerim o da Popeyes'ten. O yüzden bana fazla koymuyor.

Bütün yemek sektörü pahalı.

Canım pizza çektiği zaman evde yapıyorum. İçine de istediğim üründen istediğim kadar koyuyorum ve 2 gün falan tüketiyorum. Çok nadir hamburger yerim o da Popeyes'ten. O yüzden bana fazla koymuyor.

Ben hamburgeri en son 8 ay önce MekDanılds'da yedim. Tadını alabilmem için tüm duyularımı dilime yönlendirmem gerekti. Lezzet ölçeği olarak ekmek arası köftenin getir götürünü yapar anca.

Geri