Plakadan numara bulma

Reaksiyon skoru
0
ya arkadaslar 1 saat önce biri arabama çarptı mahalle arasınd plakayı aldım polise gittim kamera kaydı yoksa yardımcı olamam diyor ne yapıp edip bulmam lazım adamı plaka 34RB9027 yardımcı olabilecek var mı

ya arkadaslar 1 saat önce biri arabama çarptı mahalle arasınd plakayı aldım polise gittim kamera kaydı yoksa yardımcı olamam diyor ne yapıp edip bulmam lazım adamı plaka 34RB9027 yardımcı olabilecek var mı
panellerden falan bulunabilir diye dusunuyorum ama plakadan telefon no bulmak panellerde bile cok zor kısıtlı kişilerde bunun datası vardır veya hiç yoktur diye düşünüyorum ama adamın isimi soyismi falan varsa bulunabilir bu yontemi önermiyorum illegal bir yontem başına iş açabilir

Polisin dediginden sunu anlafim 2026 da biri arabana zarar verince sucluyu bulamiyorlar. Oys aher dukkanda kamera var herkesin telefonundan sinyal aliniyor. Kaza olan bolgeye giren araclari dukkanlardaki kameralardan tespit edip araclari ile carpma izine bakilip bulunur. Kimse zor ugrastirir demesin bir arabadan 1 kamyon vergi aliniyorsa onu korumakta ya da gelen zarari karsilamak da devletin isi.

Yav plaka sahibine ulaşmaktan bahsediyorum ne anlatıyon sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edemezsin
O zaman adam öldüren suçlu cezasız kalır. Hangi mantığa sığar bu düşünce?

Polisin araması lazımdı o arabayı vurup kaçan elemanı. Kanunen arabanın numarası bunun için gerekli. Şaka gibi resmen.

O zaman adam öldüren suçlu cezasız kalır. Hangi mantığa sığar bu düşünce?

Polisin araması lazımdı o arabayı vurup kaçan elemanı. Kanunen arabanın numarası bunun için gerekli. Şaka gibi resmen.
Öyle zaten.

O polisi git CİMER'e şikayet et. Ne demek kamera kaydı yoksa yardımcı olamam. Esnaf esnaf sen mi gezeceksin? Öyle saçma şey olmaz. En kötü apartmanların kamerası var mı ona bak, git polise apartman ismini ver, gitsin yöneticisiyle konuşsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,585
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri