Neler Yeni

“ Plana sadık kal… ”

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
378FF5C6-94C7-4CEF-9340-3CCFCDEDDE16.jpeg

Öncelikle konuya şu soruyla başlamak istiyorum: Bu tweet sizce öylesine atılmış bir tweet mi?Belki ben çok hayalperestim ya da bu ülkede akıl sağlığımı kaybettim.Ama ben arkada çok büyük bir oyunun döndüğü kanaatindeyim.Sinan Oğanın bu kadar dönek olabileceğini sanmıyorum 2. turda Millet İtttifakına destek vereceğini gerek Cehennemin kapısını kapatmaktan gerekse “payızlı” tweetinden belirtiyordu ne oldu da bir anda Erdoğana destek vermeye başladı ?
Ben Kılıçdaroğlunun çekilip Erdoğana evet hayır referandumuna gidileceği düşüncesindeyim.Referandumdan hayır çıkınca da yeni bir adayla tekrar seçime gidilecek.
Başta da dediğim gibi belki ben artık çok hayalperest oldum ya da kafayı sıyırdım ama umarım 5 yıl daha bu iktidarı çekmek zorunda kalmayız.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
alıntı yapacağım aynı şeyi yazmak zor geldi zaten zor f klavyeyle zor yazdım. Ben bu şekilde düşünüyorum açıkcası.

Oğandan daha fazla milliyetçi olduğu kesin. Özdağdan değil tabii ki. Ama CHP' nin Altı okundan birisinin milliyetçilik bir diğerinin devrimcilik olduğunu unutma. CHP' nin kaderi merkez sol olmaktır. Lakin bu, bu saatten sonra KK>Oğan gerçeğini değiştirmiyor. Bahçeli neyse oğanda o. Farkları yok. Siz de kandırılmaya devam edin. Koyun denilen AKP seçmeninden tek farkınız kendinize sözde kurt demeniz. KK bu vatan için çalışırken siz oy vermeye bile gitmediniz. Siz mi milliyetçisiniz? Milliyetçiliğiniz batsın. Yakında Türk milleti kalmadığında Arap Milliyetçiliğine başlayın. Hakkımı size helal etmiyorum. İyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorunun cevabını BABALA programında çok güzel vermişti diye hatırlıyorum. Çarşamba izlersiniz. Adam mahkeme kararını uygulayacağım diyor sadece. Mahkeme de sal diyor. Şimdi bağımsız yargı diye naralar atarken bu adamı içerde tutarsanız ne olursunuz? Sinan Oğan olursunuz. Anladınız siz.
S.Oğan'a oy verdiler, 4 aday vardı pusulada, birine oy attılar. Erdoğan için dediklerine basitçe katılmıyorum, ülke batarken bile 27 milyon + 1 omurgasız, adamı destekliyor. Bunlar bir anda olmadı.
Bu kadarda taraflı olmayın adam gerçekten linç hayatının linçini yedi fakat plan mantıklısı ise kimse kusura bakmasın bu yazdıklarınızdan sonraki fikrinizide yüzünüze görmek isterim sadece şu yorumuna katılıyorum bu işten çıkamazsa cidden bu siyasi hayatının ve kendi hayatının intiharı olur, şuna akıl eriyormu Sinan Oğanın bu söylediklerinden Ümit Özdağ ın haberi yok mu ? Birlikte dün oturup kalkmadılar mı gülmediler mi? Adamlar Strateji Odağı bunlar sağ gösterip sol vurmayı çok severler fikirlerinizde bu kadar aceleci olmayın ama dediklerimde olmayabilir çünkü ben vatandaşım özellikle tarafsız bir vatandaş ve ne oldu ne bitti ne konuşulmdu bilmiyorum ve sizde bilmiyorsunuz sorun orda ama şu yorumuna kesinlikle katılıyorum buradan mantıklı veya kendini doğrulayıcı bir şekilde çıkamazsa bu onun siyasi ve sosyal hayatının intiharı olur . umarımda böyle değildir .

Rulep

80+ Gold
aga kimse show yapmasın yok o kararından döndü bu dönmedi falan bizim halk unutur bir vaade bakar. o düşünemiyor mu halkın bu kadar tepki göstereceğini. vardır bir bildiği cb olması için böyle yapması gerekiyordur diyorum fazla sorgulamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 2.turun kazananı belli zaten

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aga kimse show yapmasın yok o kararından döndü bu dönmedi falan bizim halk unutur bir vaade bakar. o düşünemiyor mu halkın bu kadar tepki göstereceğini. vardır bir bildiği cb olması için böyle yapması gerekiyordur diyorum fazla sorgulamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 2.turun kazananı belli zaten
lanet olsun şöyle düşünen birileri varmış tek ben düşünmüyormuşum .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben dedim bana güldüler bir plan var Özdağ yarın kk ye destek verirse hiç şaşmayın söyleyeyim

Ayn öyle herkes herşeyin farkında bu uzun vadeli bir plan kaleyi içten fethetmek gibi bişey bu Kemal ve Tayyip e bir plan bir oyun yapılması gerekiyordu o da oldu

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben dedim bana güldüler bir plan var Özdağ yarın kk ye destek verirse hiç şaşmayın söyleyeyim
Sonu Doğukan Mançoya benzemesin yeter - bilmeyenler için survivor doğukan manço stratejik hamle veys survivorun en stratejik konseyi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sonu Doğukan Mançoya benzemesin yeter - bilmeyenler için survivor doğukan manço stratejik hamle veys survivorun en stratejik konseyi.
Benzemez knka Özdağ akıllı bir adam onun haberi olmadan OĞAN adım atmaz ikisi görüşme yaptı ondan sonra kararlarını verdiler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
Hayalim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Şimdi benim aklımda 2 ihtimal var

1. İHTİMAL
Bu adam bir veya iki kez MHP partisinden ihraç edildi belki Bahçeli'nin koltuğunu teklif ettiler bu teklifi duyunca intikam almak için kabul etti veya başka bir koltuk teklif ettiler açıklama yaparken koltuk falan istemedik dedi ama ben inanmıyorum kokusu bir kaç aya çıkar

2. İHTİMAL
Bu adamı ya ailesi veya başka bir şey ile tehdit ettiler çünkü Erdoğan'dan böyle bir şeyi beklerim bu adamda korktu ve kabul etti

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle konuya şu soruyla başlamak istiyorum: Bu tweet sizce öylesine atılmış bir tweet mi?Belki ben çok hayalperestim ya da bu ülkede akıl sağlığımı kaybettim.Ama ben arkada çok büyük bir oyunun döndüğü kanaatindeyim.Sinan Oğanın bu kadar dönek olabileceğini sanmıyorum 2. turda Millet İtttifakına destek vereceğini gerek Cehennemin kapısını kapatmaktan gerekse “payızlı” tweetinden belirtiyordu ne oldu da bir anda Erdoğana destek vermeye başladı ?
Ben Kılıçdaroğlunun çekilip Erdoğana evet hayır referandumuna gidileceği düşüncesindeyim.Referandumdan hayır çıkınca da yeni bir adayla tekrar seçime gidilecek.
Başta da dediğim gibi belki ben artık çok hayalperest oldum ya da kafayı sıyırdım ama umarım 5 yıl daha bu iktidarı çekmek zorunda kalmayız.
Kazansın veya kazanmasın ben 5 yıl beklemem çünkü benim çok fazla yaşama hevesim yok her zaman kısa bir hayat yaşamak istedim yaşlanınca o ağırlığı falan ben çekemem Türkiye sağlık sistemine acil olarak Ötanazi gelmesi gerek

Rulep

80+ Gold

milenix

80+ Gold
Bu işin içinde net bir iş var. Bakalım ne çıkacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom