Neler Yeni

“ Plana sadık kal… ”

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Dün söyledikleri ile bugün çelişen insanları sevmiyorum siyaset yapıyorsan izlemiş olduğun yol düz bir çizgi olacak dün iktidara atıp tutup bugün saflarına katılmak benim açımdan hiç doğru değil

Rulep

80+ Gold
Ayn öyle herkes herşeyin farkında bu uzun vadeli bir plan kaleyi içten fethetmek gibi bişey bu Kemal ve Tayyip e bir plan bir oyun yapılması gerekiyordu o da oldu
kk destekleseler milliyetçi kesim oy kullanmayacak kalan kesimde akp chp paylaşacaklar bence burada amaç tarafsızlara oy kullandırtmak sinan dönek,koltuk sevdalısı oldu akpye oy gideceğini zannetmiyorum çünkü kızdılar özdağ ise yükselttiler bu adam has milliyetçi dediler bu da kk yanında olacak amaç kk oy vermelerini sağlamak kesin başarırlar mı bilmiyorum kk destekledik açıkladıklarında alacağı oydan daha fazla oy alacağı kesin bence

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hiç bir işin planın olmadığını Oğan'ın ülkücülük umrunda olmadığını düşünüyorum umarım yanılırım çünkü siyasette tek doğru adam dediğim kişinin böyle yapması baya üzdü

melidoas6

80+ Silver
Bir anlaşma vs de olmamış aralarında. Geçmiş söylemlerine bakarsak ikiside istemediği tarafla anlaştı. Ama neden böyle yaptılar çok merak ediyorum

Top Bottom