Neler Yeni

PLANTRONICS RIG 500 PRO ALDIM ACİL YARDIM !!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Konu başlığında belirttiğim marka ve model kulaklığı aldım görselini ekliyorum. 2. fotoğrafta kulaklığın girişinin yalnızca 1 jak üzerinden olduğunu fark ettim. Bilgisayarımda onu takabileceğim tek girişten hem kulaklık hem de mikrofon işlevi gören bir giriş yok. Bu kulaklığı bilgisayarda kullanabilmek için nasıl bir aparat kullanmam gerekiyor ? Usb ses kartlarına baktım 10 tl olup seste cızırtıya sebep olanları dışındakiler aşırı pahalı 90-100 tl civarlarında. Şuan çok fazla kafam karışık görüşlerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Şimdiden yazan, eden, ilgilenen herkese şükranlarımı sunarım...

Ekler

• 558921734z.jpg
    558921734z.jpg
    33.2 KB · Hit: 40
  • 2018-12-28-product-2.png
    2018-12-28-product-2.png
    220 KB · Hit: 37

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İçinden dönüştürücü çıkıyor dostum için rahat olsun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2 jaka çeviriyor. Ayrıca güzel kulaklık hayırlı olsun.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hocam asker kulaklığı ya bence çok iyi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 jaka çeviriyor. Ayrıca güzel kulaklık hayırlı olsun.

Satıcıyla özellikle görüştüm çıkmadığını belirtti. Olmazsa internette 20-25 TL'ye satılan o kulaklık ve mikrofonu ayıran dönüştürücü kablodan alıcam. Acaba bu tarz bir kabloyla mı kullanmalıyım yoksa direk 50-60 tl civarında satılan usb ses kartlarından alıp ona mı takmalıyım. Ses kartından sanal 7.1 olacağı için arada bir fark olur mu acaba ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Satıcıyla özellikle görüştüm çıkmadığını belirtti. Olmazsa internette 20-25 TL'ye satılan o kulaklık ve mikrofonu ayıran dönüştürücü kablodan alıcam. Acaba bu tarz bir kabloyla mı kullanmalıyım yoksa direk 50-60 tl civarında satılan usb ses kartlarından alıp ona mı takmalıyım. Ses kartından sanal 7.1 olacağı için arada bir fark olur mu acaba ?
Rıg 400 sahibiyim bundan cikti, ondan cikmamasi asiri sacma olur. Cikmazsa bile 10-20 TL ayırıcılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rıg 400 sahibiyim bundan cikti, ondan cikmamasi asiri sacma olur. Cikmazsa bile 10-20 TL ayırıcılar.

Bundan da çıktı dostum ya satıcının dünyadan haberi yokmuş onu anladım. Bu arada memnun musun kulaklıktan. Bana fiyatına göre özellikleri açısından biraz sade bir kulaklık gibi geldi. Bir de kablosu biraz canımı sıktı narin yapıda bir kablo var üzerinde ve sitesine baktım başına bir şey gelirse yenisinin fiyatı 20 dolar şuanki kurla 139 tl yapıyor. Bir de dostum sen bunu özellikle oyunlarda mı kullanıyorsun yoksa pcde kullandığın standart bir kulaklıktan mı ibaret.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,472
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bundan da çıktı dostum ya satıcının dünyadan haberi yokmuş onu anladım. Bu arada memnun musun kulaklıktan. Bana fiyatına göre özellikleri açısından biraz sade bir kulaklık gibi geldi. Bir de kablosu biraz canımı sıktı narin yapıda bir kablo var üzerinde ve sitesine baktım başına bir şey gelirse yenisinin fiyatı 20 dolar şuanki kurla 139 tl yapıyor. Bir de dostum sen bunu özellikle oyunlarda mı kullanıyorsun yoksa pcde kullandığın standart bir kulaklıktan mı ibaret.
Ben Rıg 400 kullanıyorum. Kulaklığın sürücüleri gerçekten o fiyat için şaşırtıcı derecede iyi. Hem oyun oynarken hem müzik dinlerken üzmedi beni. Fakat kafam küçük olmasına rağmen bu kulaklık bana ufak geldi en üst boyda kullanmama rağmen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom