Plati.ru guvenli mi?

weiwuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
596
Plati.ru’dan steam hesabi almak istiyorum. Death stranding 1,37 dolara satiliyor. Alos veris yapan var mi guvenilir mi?

3 yıl önce alışveris yapmıştım sıkıntı olmamıştı.
ama şuna dikkat et alacağın oyun rusyada aktif ediliyordur bende öyle olmuştu vpn falan uğraştım aktif etmiştim

her ay en az 1 oyun hesabı alıyorum farklı farklı satıcılardan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı

her ay en az 1 oyun hesabı alıyorum farklı farklı satıcılardan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı
Hangi kartla alıyorsun? TR kredi kartlarıyla nasıl oluyor?

Hangi kartla alıyorsun? TR kredi kartlarıyla nasıl oluyor?
Normal Finansbank kredi kartıyla alıyorum RUBLE çekiyor parayı karttan sonra dolara çevriliyor ekstreye direk dolar olarak yansıyor

Peki nasil aliyorsun? Hesabi verdikten sonra normal giris yapip indirmeye mi basliyorsun?

Peki nasil aliyorsun? Hesabi verdikten sonra normal giris yapip indirmeye mi basliyorsun?
Evet, ama söyleyeyim hesapların hepsi çalıntı orada satılan. Hesaba girdikten 1 gün sonra bir daha giremezsen şaşırma gerçek sahibi senin o hesaba girdiğini anlayıp şifreyi değiştiriyor. Sonra plati de satıcıya mesaj atıyorsun sana başka hesap veriyor yine şifresi değişirse ki değişmeme ihtimali de var yine satıcıya yazıyorsun tine hesap veriyor sana. Vermezse ona kötü yorum bırakacağın ile ilgili tehdit et direk verir

Hesaplarin geneli calinti, cogu caldiklari hesaplari baskalarina satip onlardan da caliyor ve bu sekilde para kazaniyorlar. Sansin varsa bir sure kullanirsin belki de hic calinmaz ama tamamen coinflip alacaksan ona gore al.

Çalıntı hesap alıyorsun onu bilerek alda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,142
Üyeler
186,996
Son üye
ALAADİN 06
Geri