Satıcı güvenlilirse alabilirsin.Plati.ru’dan steam hesabi almak istiyorum. Death stranding 1,37 dolara satiliyor. Alos veris yapan var mi guvenilir mi?
Hangi kartla alıyorsun? TR kredi kartlarıyla nasıl oluyor?her ay en az 1 oyun hesabı alıyorum farklı farklı satıcılardan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı
Normal Finansbank kredi kartıyla alıyorum RUBLE çekiyor parayı karttan sonra dolara çevriliyor ekstreye direk dolar olarak yansıyorHangi kartla alıyorsun? TR kredi kartlarıyla nasıl oluyor?
Sonu Ru ile bitiyor girme o işlere gerek yokPlati.ru’dan steam hesabi almak istiyorum. Death stranding 1,37 dolara satiliyor. Alos veris yapan var mi guvenilir mi?
Peki nasil aliyorsun? Hesabi verdikten sonra normal giris yapip indirmeye mi basliyorsun?her ay en az 1 oyun hesabı alıyorum farklı farklı satıcılardan şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı
Rus sitesi zaten, bizde .tr onlarda .ruSonu Ru ile bitiyor girme o işlere gerek yok
Bende ondan diyorum oyunu alacak tr de kullanamayacakRus sitesi zaten, bizde .tr onlarda .ru
Evet, ama söyleyeyim hesapların hepsi çalıntı orada satılan. Hesaba girdikten 1 gün sonra bir daha giremezsen şaşırma gerçek sahibi senin o hesaba girdiğini anlayıp şifreyi değiştiriyor. Sonra plati de satıcıya mesaj atıyorsun sana başka hesap veriyor yine şifresi değişirse ki değişmeme ihtimali de var yine satıcıya yazıyorsun tine hesap veriyor sana. Vermezse ona kötü yorum bırakacağın ile ilgili tehdit et direk verirPeki nasil aliyorsun? Hesabi verdikten sonra normal giris yapip indirmeye mi basliyorsun?