Ne demek istediğini anlayamadım.play station oyun aynı televizyondan oynanıyormu satın almadan nasıl anlaşılır
play sation da oyun almadan önce mağazada oyunu aynı ps ten oynanıp oynanmadığını nasıl anlarımNe demek istediğini anlayamadım.
hangi oyun kanka
play sation da oyun almadan önce mağazada oyunu aynı ps ten oynanıp oynanmadığını nasıl anlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ultimate chicken horse
oyunun online da varda o yüzden sordumkanka oynaniyor galiba
bilemedim kankaoyunun online da varda o yüzden sordum
böyle yazıyor ama 1 4 online içinmi yoksa aynı ps için mi anlamadım
Bazı onlar için ayritten üyelik istiyor.Aylık üyelik gamepass gibi sadece öyle oynayabiliyorsun. Televizyonda da oynanır.Hepsi oynanıyoroyunun online da varda o yüzden sordum
böyle yazıyor ama 1 4 online içinmi yoksa aynı ps için mi anlamadım
internetten oyun split screen oynanabilir mi yaz çıkarplay station oyun aynı televizyondan oynanıyormu satın almadan nasıl anlaşılır
evt aynenBir oyun almak istiyorum, bu oyunda online özelliği var. Bu oyunu kendi PlayStation konsoluma 2-3 kol bağlayıp arkadaşlarımla da oynayabilir miyim? Bunu mu demek istediniz?
bulamadıminternetten oyun split screen oynanabilir mi yaz çıkar
nasıl anlarım senin dediğin gibi oynanıp oynanmadığınıBir oyun almak istiyorum, bu oyunda online özelliği var. Bu oyunu kendi PlayStation konsoluma 2-3 kol bağlayıp arkadaşlarımla da oynayabilir miyim? Bunu mu demek istediniz?
Can Ultimate Chicken Horse be played split screen? yazdığınızda cevap çıkıyor. evet oynayabilirsinizevt aynen
bulamadım
nasıl anlarım senin dediğin gibi oynanıp oynanmadığını