Neler Yeni

🔥 Playstation 4 9.00 Sürümü Kırıldı !!! 🔥

Ilar

80+ Bronze
Oyunları ben şahsen kutulu bir şekilde satın alıyorum. İndirimdeyken yakaliyorum bitirdikten sonrada bazen aldığım fiyata bazen de 20₺ karla bazende 30₺ zararla satıyorum. Oyunun piyasasina gore degisiyor.
inFAMOUS Second Son
The last of us 2
Ghost if tsushima
Bloodborne
Mafia definitive edition
Vb oyunları kutulu alıp piyasaya sattım. Türkiye'de yapilacak en stabil durum bu gibi şu anda

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Yani Türkiyedeki İnsanlara Çok Üzülüyorum , Korsana hayır da Diyemiyorum. Çünkü Doğru Düzgün Kimsenin 60 Dolar Verecek Durumu Yok.
Hakkımızda Hayırlısı Olsun
Katılıyorum sana. Olabildiğince orijinal almaya çalışıyorum alamayınca korsana da başvurmak istemiyorum adamın biri geliyor oynama o zaman diyor gıcığıma gidiyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Katılıyorum sana. Olabildiğince orijinal almaya çalışıyorum alamayınca korsana da başvurmak istemiyorum adamın biri geliyor oynama o zaman diyor gıcığıma gidiyor.
Şartlar Bizi Buna İtiyor Dostum
Bu bizim Suçumu Değil , Ayrıca Türkiyedeki İnsanları Anlamıyorum, Adam Oyunu Satın Aldı Diye Şirketin Hissedarı Gibi Geçiniyor , Aldıysan Oyna İşte Kardeşim Milletten Sanane.
Mesaj otomatik birleştirildi:

🔥🔥🔥 Playstation 4 9.00 Sürümü Kırıldı !!! 🔥🔥🔥

Bu ne knk
Nesi Var ki ?

Benim PS4 üm var. Kaç aydır (belkide 1 seneye yakın) oyun alacak param olmadığı için oynamıyorum. Crack nasıl indireceğim ki. Herşeyi göze aldım artık.
Cihaz Sürümü Nedir ?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cihaz Sürümü Nedir ?
Hiç bilmiyorum hocam. Dedigim gibi en son oynadığımda dolar 6₺ falandı. Yarın kurup bakacağım ama Bu Hdmi kablosunu TV'ye takmıyorum. TV duvara monte olduğu için nasıl yapacağım bir fikriniz var mı?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Hiç bilmiyorum hocam. Dedigim gibi en son oynadığımda dolar 6₺ falandı. Yarın kurup bakacağım ama Bu Hdmi kablosunu TV'ye takmıyorum. TV duvara monte olduğu için nasıl yapacağım bir fikriniz var mı?
Hocam Öncelikle Sakın Ama Sakın Güncelleme Yapmayın , Eğer Cihaz Sürümünüz 6.72den Düşükse En Stabil Crack Sürümü O , TV Kısmında Foto Olmadan Bir Şey Diyemem.

Sony çok iyi dayandı

Bu listeden
ghost runner
hitman 3
it takes two
re village
ghost of tsushima
alan wake i öneririm hepsi ya ıynayaıp beğendiğim yada haklarında iyi duyum aldığım oyunlar
10 Ay Gerçekten İyi Bi Süreydi.

Sir Lewis

80+
2 ay önce 9.03 sürümüne güncellemiştim keşke yapmasaydım 🥲
Bu sürümün kırılması hakkında bir haber var mı ?

Top Bottom