PlayStation 4 daha kaç yıl destek alacak?

Döşland

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar, size bir soru sormak istiyorum. PlayStation 4 daha kaç sene destek alacak? Yani destek derken demek istediğim şey, oyunları daha ne kadar daha oynayabileceğiz? Mesela atıyorum, Fortnite, Rocket League, R6 ve GTA 5 Online gibi oyunlara kaç sene daha destek verilecek?

2026 da ps plus desteği kesilecek denmişti. Plus olmadan online oyun oynanamıyor diye biliyorum. Fortnite ve rocket league ücretsiz oyunlar olduğu için büyük ihtimal oynamaya devam edersin ama gta5 felan oynanmaz galiba.

2026 da ps plus desteği kesilecek denmişti. Plus olmadan online oyun oynanamıyor diye biliyorum. Fortnite ve rocket league ücretsiz oyunlar olduğu için büyük ihtimal oynamaya devam edersin ama gta5 felan oynanmaz galiba.
Olsun, ben de o zaman bilgisayarla oynarım. Yani çok bir şey fark etmez, ama PlayStation da iyidir. 6 senedir kullanıyorum ve şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim

Ps 3 e 14 yıl yeni oyun çıktı aynı hesaptan PS 4 e 2027-2028 e kadar yeni oyun çıkar

Arkadaşlar, size bir soru sormak istiyorum. PlayStation 4 daha kaç sene destek alacak? Yani destek derken demek istediğim şey, oyunları daha ne kadar daha oynayabileceğiz? Mesela atıyorum, Fortnite, Rocket League, R6 ve GTA 5 Online gibi oyunlara kaç sene daha destek verilecek?
Yeni oyun şuan bile çıkmıyor zaten, mevcut online oyunlar için ise tamamen yapımcıya bağlı diyebilirim, konsol o oyunun güncellemelerini kaldırmaz hale gelirse veya o konsolda oyuncu sayısı çok düştüyse yapımcı desteği keser.

Örnek olarak GTA5 Online sunucuları PS3 için 2022 de kapatıldı.

Geri