10k ya nasıl ps 5 +4k tv?10k bütçe varsa ps5+4k tv mükemmel olur. yoksa ikinci el ps4 alıp doya doya oynanır. sıfır ps4 alınmaz bu saatten sonra.
10k ya nasıl ps 5 +4k tv?10k bütçe varsa ps5+4k tv mükemmel olur. yoksa ikinci el ps4 alıp doya doya oynanır. sıfır ps4 alınmaz bu saatten sonra.
tabii ki Senin Kararina Butcene Ve Oynayacagin Oyunlara Bagli Olarak AlinabilirSistem toplayacaktım fakat sonra dedim ki Burak enayi misin 1660s e 10k mı vereceksin ps 4 +güzel bir televizyon almak mantıklı mı yoksa sistem toplamak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneri eşiniz daha iyi bir konsol var mı
Bütçe 6 k ya çıkarım
bu ps fanboyu şahsı dinlemenizi önermem her konuda PlayStation savunuyor kâle almayınız lütfen yazdıklarını neyse series s almanız en makulü olacaktır hem yeni nesil hemde gamepass var yeni nesil teknolojiler var mouse klavye takılıyor daha saymadığım çok şey var series s alın rahatınıza bakındaha ne olsun? bir ay rdr2, bir ay gow, bir ay uncharted verse bir daha insanlar neden oyun alsın? hem oyuncuları mutlu edecek hem de satışlarını düşürmeyecek dengeli oyunlar veriyor. mesela horizon zero dawn ve days gone gibi.
series x olmuyorsa series s alınırSistem toplayacaktım fakat sonra dedim ki Burak enayi misin 1660s e 10k mı vereceksin ps 4 +güzel bir televizyon almak mantıklı mı yoksa sistem toplamak mı
Bütçe 6 k ya çıkarım
ben mantıklı neyse onu öneriyorum. başka bir konuda 1660 super ekran kartlı bilgisayarı olan adama series s al diye öneri yapıyorlar. sence mantıklı mı? ikinci el alınacaksa en mantıklı konsol slim ps4. çünkü 2 bin lira. satarken de 2000 liraya gidiyor. bilgisayar yoksa ve bütçe düşükse alınacak en iyi konsol series s. bütçe yüksekse zaten zevkler devreye girer. canı isteyen ps5 alır, canı isteyen series x alır. her konuda aynı şeyleri söylüyorum ama insanlar duruma göre yorum yapmak yerine neyi seviyorsa onu öneriyor.bu ps fanboyu şahsı dinlemenizi önermem her konuda PlayStation savunuyor kâle almayınız lütfen yazdıklarını neyse series s almanız en makulü olacaktır hem yeni nesil hemde gamepass var yeni nesil teknolojiler var mouse klavye takılıyor daha saymadığım çok şey var series s alın rahatınıza bakın
ps4 alacağına xbox seies s al.Sistem toplayacaktım fakat sonra dedim ki Burak enayi misin 1660s e 10k mı vereceksin ps 4 +güzel bir televizyon almak mantıklı mı yoksa sistem toplamak mı
Bütçe 6 k ya çıkarım
ps5 zaten şu anda 8500-9000 yani demeye çalıştığım ps5 alırsa 4k tv ile mükemmel olur. şimdi baktım da gerçekten 10k bütçeye ps5 ve 4k tvyi beraber alabilir demişim gibi durmuş10k ya nasıl ps 5 +4k tv?
Hocam şöyle de yapabilir 2.el Ps4 alıp iyi bir monitör bir de series s alır bu şekilde bütçeyi çok daha iyi kullanmış olur?10k bütçe varsa ps5+4k tv mükemmel olur. yoksa ikinci el ps4 alıp doya doya oynanır. sıfır ps4 alınmaz bu saatten sonra.
2000 ps4 desek, 4000 series s, geri kalan paraya da 31 inç 2k monitör alınabilir. konsollarda ne kadar büyük monitör o kadar iyi oluyor.Hocam şöyle de yapabilir 2.el Ps4 alıp iyi bir monitör bir de series s alır bu şekilde bütçeyi çok daha iyi kullanmış olur?
Off be hayali bile güzel.2000 ps4 desek, 4000 series s, geri kalan paraya da 31 inç 2k monitör alınabilir. konsollarda ne kadar büyük monitör o kadar iyi oluyor.
Dijital versiyonu yakın zamanda 6kya çıkıcakps5 zaten şu anda 8500-9000 yani demeye çalıştığım ps5 alırsa 4k tv ile mükemmel olur. şimdi baktım da gerçekten 10k bütçeye ps5 ve 4k tvyi beraber alabilir demişim gibi durmuş