Neler Yeni

Playstation 4 mü Rtx 2060'lı kasa mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
hocam şuan ps4 asla alınmaz gerçi pc de alınmaz fakat en azından ps4 fiyatlarına göre daha az arttı ps4 fiyatları 2 katına çıktı bence tabii ki pc toplayın oyunlar daha akıcı ve pc=özgürlük be hocam :D

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody

emrhnyrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Yürkan
Arkadaşlar şu an Excalibur g770 laptopum var Ps4 ve kasa toplama arasında kaldım öneriniz var mı?
Reis benim elimde ps var iki sene once aldim.Oyunlar kirikti eyvallah ama bi sure sonra oyun bitince normale dondurmek gerekiyor. Ben senin yerinde olsam pc alirdim. Çünkü hem ps oyunlari çok pahalı hem ps de online oynamak için aylık bi ücret gerekiyor.PS almakla hata ettiğimi bu sene anladım. O zamanlar 2500 liraya şuan degeri 4000 lira olan bilgisayar toplayabiliyodum. Kısaca ben pc almani oneririm.

Adolf Hitler

80+ Bronze
Zaten bilgisayarın var bence hiç birine gerek yok ama, ben playstation 4 derim..

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
ciddi anlamda online oyunlarda hilesiz güzel deneyimler istiyorsan ısı problemleri vs vs gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorsan tabii ki play station gayet mantıklı örneğin ben war zone pc den değil ps4 den oynuyorum pc den herkes aim hack açıyor ek olarakda başka bir ps4 olan arkadaşınla psn kardeşliği yapıp oyunlarıda yarı yarıya uygun fiyata alma şansında doğuyor

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
ciddi anlamda online oyunlarda hilesiz güzel deneyimler istiyorsan ısı problemleri vs vs gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorsan tabii ki play station gayet mantıklı örneğin ben war zone PC den değil ps4 den oynuyorum PC den herkes aim hack açıyor ek olarakda başka bir ps4 olan arkadaşınla psn kardeşliği yapıp oyunlarıda yarı yarıya uygun fiyata alma şansında doğuyor
Isı problemi vs. sorunlarla uğraşmak istemiyoran derken ps4 var ve ısı problemi var. bir tane fan soğutuyor zaten koca cihazı. Hem playstation kontrolcüsüne alışamaya bilir. Hile konusunda bişey diyemem

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Isı problemi vs. sorunlarla uğraşmak istemiyoran derken ps4 var ve ısı problemi var. bir tane fan soğutuyor zaten koca cihazı. Hem playstation kontrolcüsüne alışamaya bilir. Hile konusunda bişey diyemem
ilk kasada dediğin gibi lakin slim 1 tb'lık kasadan mevcut ve çevremdekilerde dahil olmak üzere slim kasadan ısı problemi yaşayan hiç görmedim slim kasalarda olduğu gibi sogutma sistemi iyileştirmesi yapılmıştı

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Arkadaşlar şu an Excalibur g770 laptopum var Ps4 ve kasa toplama arasında kaldım öneriniz var mı?
dostum ilk şu soruyu sor PS alıcaksan hangi oyunları oynayacaksın? exclusive oyunlardan faydalanacak mısın? oyunlara verebilecek bütçen var mı? eğer oynamaycaksan ve bir oyuna ortalama olarak 150-200tl veremezsen kesinlikle tercihin pc olmalı ama dediğim gibi sırf exclusive oyunlardan dolayı bile ps alan tanıdıklarım var pişman da değiller.

Top Bottom