Rennes
80+ Gold
Dahası
Ben olsam PC alırım ve 2060 yerine 5600 XT ya da 5700 alırım. (Kasada ki kartın fiyatını bilmiyorum.)
knk ps4teki oyunların hepsini pcden de oynayabiliyosun yani belki dalga geçerler ama pcye kol tak kasayı da tvye bağla al sana ps4 monitör de aynı işi görür tavsiyem pc bütçe nedir bu aradaArkadaşlar şu an Excalibur g770 laptopum var Ps4 ve kasa toplama arasında kaldım öneriniz var mı?
Her oyunu oynayamıyorsun Ps4'ün exclusive oyunları varknk ps4teki oyunların hepsini pcden de oynayabiliyosun yani belki dalga geçerler ama pcye kol tak kasayı da tvye bağla al sana ps4 monitör de aynı işi görür tavsiyem PC bütçe nedir bu arada
8 gb ramlaptopun varsa pcye gerek yok ps4 al .
yine de laptopun özelilklerini yazar mısın?
Tamam ama 2 oyun için 200 oyunu satma ayrıca ps4de daha az oyun var sıkıyor bir zaman sonraHer oyunu oynayamıyorsun Ps4'ün exclusive oyunları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 gb RAM
İntel i5 9300h
Gtx 1050 3gb
Arkadaşlar şu an Excalibur g770 laptopum var Ps4 ve kasa toplama arasında kaldım öneriniz var mı?
max 2 yılı var gibi 2 yıl sonra pc alabileceksen ps4 al alamayacksan pc diz.Her oyunu oynayamıyorsun Ps4'ün exclusive oyunları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 gb RAM
İntel i5 9300h
Gtx 1050 3gb