Playstation 4 mü Rtx 2060'lı kasa mı?

Ben olsam PC alırım ve 2060 yerine 5600 XT ya da 5700 alırım. (Kasada ki kartın fiyatını bilmiyorum.)

Alabilirsen PlayStation5 al. Playstation 4 için çıkacak oyunlar iki sene sonra desteğini çekecek. 2 sene sonra bütün oyunlar Playstation 5 için çıkacak artık.

Arkadaşlar şu an Excalibur g770 laptopum var Ps4 ve kasa toplama arasında kaldım öneriniz var mı?
knk ps4teki oyunların hepsini pcden de oynayabiliyosun yani belki dalga geçerler ama pcye kol tak kasayı da tvye bağla al sana ps4 monitör de aynı işi görür tavsiyem pc bütçe nedir bu arada

Ben PC Alırdım.

kasa topla ben ps4 ü 1tb +2 kolu 1700 liraya almıştım kasa al bu konsol fiyatları azalmadan alma

Ps4 üm var fakat oyun oynıycaksan bilgisayar öneririm ben mi alışamadım bilmiyorum ama ps4 pes hariç sarmıyor

knk ps4teki oyunların hepsini pcden de oynayabiliyosun yani belki dalga geçerler ama pcye kol tak kasayı da tvye bağla al sana ps4 monitör de aynı işi görür tavsiyem PC bütçe nedir bu arada
Her oyunu oynayamıyorsun Ps4'ün exclusive oyunları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopun varsa pcye gerek yok ps4 al .
yine de laptopun özelilklerini yazar mısın?
8 gb ram
İntel i5 9300h
Gtx 1050 3gb

Her oyunu oynayamıyorsun Ps4'ün exclusive oyunları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 gb RAM
İntel i5 9300h
Gtx 1050 3gb
Tamam ama 2 oyun için 200 oyunu satma ayrıca ps4de daha az oyun var sıkıyor bir zaman sonra

Geri