Neler Yeni

PlayStation 4 varken Series X mi Series S mi?

SonMelodi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert İnce
Selam herkese,

Elimde PlayStation 4 var gayet keyifli de kullanıyorum ama Game Pass'in oyun kütüphanesi çok geniş olduğundan dolayı bir de Xbox almayı düşünüyorum. Series S 10k bandındayken Series X 20k bandında satılıyor. Arada çok fazla fiyat farkı olduğundan dolayı ve elimde de halihazırda zaten PS4 olduğundan dolayı Series S ve Series X arasında çok kararsızım.

Series S alsam keyif alır mıyım, üzer mi, Diablo 4 vs. gibi oyunları rahat oynatır mı? Yoksa illa X mi almalıyım? Xbox hakkında hiçbir fikrim olmadığımdan böyle soruyorum kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Series s sahibiyim gayet iyi paran varsa direkt x al hiç bekleme ama orta düzeyde ise direkt çek series s'i

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selam herkese,

Elimde PlayStation 4 var gayet keyifli de kullanıyorum ama Game Pass'in oyun kütüphanesi çok geniş olduğundan dolayı bir de Xbox almayı düşünüyorum. Series S 10k bandındayken Series X 20k bandında satılıyor. Arada çok fazla fiyat farkı olduğundan dolayı ve elimde de halihazırda zaten PS4 olduğundan dolayı Series S ve Series X arasında çok kararsızım.

Series S alsam keyif alır mıyım, üzer mi, Diablo 4 vs. gibi oyunları rahat oynatır mı? Yoksa illa X mi almalıyım? Xbox hakkında hiçbir fikrim olmadığımdan böyle soruyorum kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.
Bence PS+ kütüphanesi daha zengin şuan özellikle de kaliteli oyun sayısı olarak. Onun dışında ise bence Xbox alacağına PC topla Gamepass diyorsan da PC den kullan, zaten iyi bir PC sahibiyim diyorsan da Xbox tamamen boş masraf bence.

Şuanda 10K lık bir PC Series S den, 20K lık bir PC de Series X den daha güçlü, Xbox ile oynayacağın her oyunu oynatır ve oyun amacının dışında birçok işle daha özgür bir kullanımı var.

121709

80+ Silver
Selam herkese,

Bütçe varsa series x yerine 5 al, ama sen ps kullanıyorum zaten diyorsan series x al gitsin. Series s ps4 pro gibi bir şey çok üstün değil yani ps4den gecmeye değmez.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bence ps4 sat ps5 al.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,765
İsim
MehmedVII
Selam herkese,

Series S kesinlikle alma şu anki oyunları önceden çıkmış oyunları dahi sabit 1080p 60fps oynatamıyor. YouTube'da Elanalistadebits kanalın bakabilirsin çoğu yeni oyun bile 1080p değil daha düşük çözünürlükte. Game pass almanın artık bir ayrıcalığı da kalmıyor 15 gün içerisinde zamlanacak. Bu sebepten Series X de düşünme PlayStation 5 çok daha mantıklı. Xbox'taki oyunların neredeyse hepsi PC'de de var yani bir ayrıcalığı yok. PS5 alırsan özel oyunlar daha sonradan PC'ye gelecek olsa bile en az 1-1,5 yıl erken oynayabilirsin. Hem PS Plus'ta 12aylık alıp 1 yıl kafan rahat kullanabilirsin. Game Pass'te 1 yıllık alma bozuldu diye hatırlıyorum. PS özel oyunları OC gelse bile sende Xbox olduğu için onları dahi oynayamıyorsun o yüzden PS5 ya da PC arasında kalmak daha mantıklı. PS5'in mükemmel DualSense'ini de unutmamak gerek. Evet her oyunda yok tüm özelliklerini kullanma ama kullanan oyunlarda çok iyi olur.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Eray
Selam herkese,

series x

pathetc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Goktug Ozcelik
Bence PS+ kütüphanesi daha zengin şuan özellikle de kaliteli oyun sayısı olarak. Onun dışında ise bence Xbox alacağına PC topla Gamepass diyorsan da PC den kullan, zaten iyi bir PC sahibiyim diyorsan da Xbox tamamen boş masraf bence.

Şuanda 10K lık bir PC Series S den, 20K lık bir PC de Series X den daha güçlü, Xbox ile oynayacağın her oyunu oynatır ve oyun amacının dışında birçok işle daha özgür bir kullanımı var.
Dostum optimizasyon farki var, 15-16k ya alacagin bir pc series s den iyi performans verir ama sen 25k ya series x den daha iyi performans veren pc toplayamazsin. Yok daha yuksek fps alirim sunla falan hic atmana gerek yok sıkıyosa 4k da 60fps açsın o büyük oyunları

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum optimizasyon farki var, 15-16k ya alacagin bir pc series s den iyi performans verir ama sen 25k ya series x den daha iyi performans veren pc toplayamazsin. Yok daha yuksek fps alirim sunla falan hic atmana gerek yok sıkıyosa 4k da 60fps açsın o büyük oyunları
Series X in 4K 60FPS çalıştırabildiği "güncel ve sistem zorlayan oyun" var mı? Bazı oyunlar 30FPS Kalite modunda bile 4K ya çıkamıyor, 60FPS Performans modlarında 2K ile 1080P arası çözünürlüklerde takılıyorlar. Bu değerleri de o bütçelerdeki her düzgün PC veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,460
Üyeler
160,095
Son üye
sergun
Top Bottom