~ | N e w A | ~
80+
Dahası
arkadaşlar ps4üm var sizce ne kadar eder bilgilendirme olarak sıfır fiyatlarını yazdm. Haberiniz olsun.
Bu kadar etmez, kimse bu fiyatı vermezarkadaşlar ps4üm var sizce ne kadar eder Alıntıyı görüntüle
bu fiyatı eder demiyorum zaten toplam sıfır fiyatları bu ortalama ne kadar yani bilgilendirme diye oraya sıfırlarını koydum.Bu kadar etmez, kimse bu fiyatı vermez
@Apu Mühendisi hocam daha iyi bilirbu fiyatı eder demiyorum zaten toplam sıfır fiyatları bu ortalama ne kadar yani bilgilendirme diye oraya sıfırlarını koydum.
Kestirilmesi Zor , Bu Konu Hakkında Ne Desem Yanlış Olur.@Apu Mühendisi hocam daha iyi bilir
o zaman sıze ben soru sorayım bende ps 4 pro var ciziksiz garantisi bitmiş içinde dıjital olarak gta 5 unchardet 1 2 3 nba k 2020 fıfa 18 19 pes 2018 var sizce kaç eder hocamKestirilmesi Zor , Bu Konu Hakkında Ne Desem Yanlış Olur.
Çok Fazla Oyun vs. var. O Yüzden Kesin Bir Fikir Sunamıyorum
4.5-5K Civarı Eder.o zaman sıze ben soru sorayım bende ps 4 pro var ciziksiz garantisi bitmiş içinde dıjital olarak gta 5 unchardet 1 2 3 nba k 2020 fıfa 18 19 pes 2018 var sizce kaç eder hocam