Playstation 5 Alınır mı?

Era7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Şuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?

ps oyunlarını seviyorsan al

şöyle bir durum var şimdi alcaksın ünide o cihaz evde kalacak kullanacak birisi varsa alınır yoksa değmez ki oyun fiyatları zaten ortada zam durumu vs vs

Hocam Pes 13 den başka PS oyunu oynamadım Hatta PC oyunuda oynamadım.Sabah 9 dan Akşam 5 e kadar Kütüphanede ders çalışıyor olacağım.eve geldiğimde de Oyun Oynayarak zamanımı geçirmek istiyorum

Şuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?
Bence üniversiteye hazırlanacaksan alma. Birde yeni aldığın için oynamak istemesen bile kendini oynama zorunluluğunda hissedebilirsin bence bir süre dişini sık. Zaten 14k ya ps5 te alamassın

XBOX series S alsam İstediğim Oyunu oynatır mı zevk alır mıyım?

Derslerden sonra kafa dağıtmalık dediğin yarım saat bir saat ise PS 4 al. Hem öğrencisin derslere çok zaman ayırman lazım. Önünde tüm hayatını belirleyecek bir sınav var sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XBOX series S alsam İstediğim Oyunu oynatır mı zevk alır mıyım?
XBOX'da iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
dersine çalış kafa dağıtmak için dışarı çık
Hocam Ankara’ya Yeni Taşındık arkadaş çevrem falan yok Benim derdim Günün Çoğunluğunu derslerle geçirmek 2,3 Saatini Oyunla geçirmek.XBOX Series S yeterli Olur mu ? GTA 5,FORZA vs oyunlarda

Hocam Ankara’ya Yeni Taşındık arkadaş çevrem falan yok Benim derdim Günün Çoğunluğunu derslerle geçirmek 2,3 Saatini Oyunla geçirmek.XBOX Series S yeterli Olur mu ? GTA 5,FORZA vs oyunlarda
series sde 30 fps oynarsın bence playstation 5 al bide ps plus alırsın büstürü kaliteli oyun var zaten 60fps de mis gibi oynarsın

Sınavla onu beraber götürmen çok zor olur. Ve emin ol günde 8 saat oturup ders çalışınca birkaç saat de onun başında oturasın gelmez. Kafa dağıtmak için daha hareketli ve teknolojiden uzak bir aktivite bul derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri