Bence üniversiteye hazırlanacaksan alma. Birde yeni aldığın için oynamak istemesen bile kendini oynama zorunluluğunda hissedebilirsin bence bir süre dişini sık. Zaten 14k ya ps5 te alamassınŞuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?
Derslerden sonra kafa dağıtmalık dediğin yarım saat bir saat ise PS 4 al. Hem öğrencisin derslere çok zaman ayırman lazım. Önünde tüm hayatını belirleyecek bir sınav var sonuçta.Şuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?
XBOX'da iyidir.XBOX series S alsam İstediğim Oyunu oynatır mı zevk alır mıyım?
Hocam Ankara’ya Yeni Taşındık arkadaş çevrem falan yok Benim derdim Günün Çoğunluğunu derslerle geçirmek 2,3 Saatini Oyunla geçirmek.XBOX Series S yeterli Olur mu ? GTA 5,FORZA vs oyunlardadersine çalış kafa dağıtmak için dışarı çık
series sde 30 fps oynarsın bence playstation 5 al bide ps plus alırsın büstürü kaliteli oyun var zaten 60fps de mis gibi oynarsınHocam Ankara’ya Yeni Taşındık arkadaş çevrem falan yok Benim derdim Günün Çoğunluğunu derslerle geçirmek 2,3 Saatini Oyunla geçirmek.XBOX Series S yeterli Olur mu ? GTA 5,FORZA vs oyunlarda
türkiyede ne ucuzki kankamPs5 Çok pahalı hocam 20K
Sınavla onu beraber götürmen çok zor olur. Ve emin ol günde 8 saat oturup ders çalışınca birkaç saat de onun başında oturasın gelmez. Kafa dağıtmak için daha hareketli ve teknolojiden uzak bir aktivite bul derim.Şuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?