Playstation 5 almak mantıklı mı?

Elein

80+
Reaksiyon skoru
75
Bilgisayarım var ve her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilecek güçte ama çok UFC 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi bilgisayarda yok. Sırf UFC 5 için de alınmaz tabii ki ama yeni gelecek exclusive oyunlar da ilk PS5'e çıkıyor (kim bilir hangi yıl adam akıllı oyun gelecek). Aslında almamayı düşünüyorum ama hem fikir danışmış olayım hem de belki kararım değişir diye açıyorum konuyu.

Bilgisayarım var ve her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilecek güçte ama çok UFC 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi bilgisayarda yok. Sırf UFC 5 için de alınmaz tabii ki ama yeni gelecek exclusive oyunlar da ilk PS5'e çıkıyor (kim bilir hangi yıl adam akıllı oyun gelecek). Aslında almamayı düşünüyorum ama hem fikir danışmış olayım hem de belki kararım değişir diye açıyorum konuyu.
ps5 almak iyi güzel de gelecek oyunlara 3-4k tl vermek gibi de bir gerçek var.

ben uzun süre ps5 kullandım. Fifa oynuyordum uzun zamandır. Bu sene fifa oynamayı bıraktım ve mental sağlığım çok daha iyi bir seviyeye geldi. Aşırı sinir bozucu bir hal almaya başladı. Ama oyun tutkusundan dolayı bir arayış içerisindeydim. bende iyi bir gaming pc topladım. Şimdi ps5 in yüzüne bile bakmıyorum. sadece bir oyun içi alınmaz diye düşünüyorum ben

ps5 almak iyi güzel de gelecek oyunlara 3-4k tl vermek gibi de bir gerçek var.
Orası da ayrı dert. Eskiden GTA 6'ya gaza gelip 3 bin de olsa alırım 5 bin de olsa alırım diyordum, şimdi Ghost of Yotei falan o fiyatta.

bende yakında konsol almayı düşünüyorum ve o yüzden baya bi araştırma yaptım ve sonucu seninlede paylaşiyim,
PLAYSTATION 5 AVANTAJLARI
-ps4 den yaklaşık 4 kat daha hızlı, daha sessiz, daha kaliteli grafik sunumu ve daha şık bir tasarıma sahip
-yeni çıkacak oyunların hepsi artık ps5 e çıkacak yani artık ps4 de oyun çıkmayacak
-ve eski oyunların (ps3 oyunları) remake leri ps5 e çıkacak. örneğin: gta4 şimdilik sadece ps3 de var ama onun remake i gelecek ve o remake ps5 e gelecek yani ps4 alırsan tam arada kalıyon, olmaz
-ps5 ini iyi kullanırsan 7-8 yıl rahat götürür

-konsolu daha kaliteli, daha sağlam hissiyat ve ses falan
PLAYSTATION 5 DEZAVANTAJLARI
-daha pahalı, oyunları daha pahalı
-ve ps5 oyunları daha yeni yeni çıkıyor çünkü pandemide şirketler nedense oyun yapamamışlar ve full remake e abanmışlar

NOT: sahibinden de 2. el ps5 leri sıfır ps4 fiyatına alabilirsin (param güvende ile yapmanı şiddetle tavsiye ederim), bazıları uygun fiyata satıyorlar, letgo dolandırıcı dolu diyorlar ne kadar doğru bilmiyom ama herkesin önerdiği sahibindene bakmanı tavsiye ederim. ha eğer diyorsanki "benim ikinci el alasım yok ama bütçem ancak 2. ele yetiyor" o zaman ps5 slim almanı öneririm

umarım yardımcı olmuşumdur, şimdiden iyi oyunlar.

Ps5 alınır. Tabi ki pc tarafında daha iyi grafik daha yüksek fps imkanı var, ama sonuçta oyun ps5'e çıkıyorsa ve orada varsa e pc'in isterse dağı delsin gene çözümün olmuyor. Oyunları pahallı ancak şöyle de bir imkan var. Psn kardeşliği diye bir şey var. Oyun 3000 lira sallıyorum şuan, 1500 sen 1500 de başkası veriyor alıyorsunuz. Sonra da oyun sıkınca bunalınca veya bitince diyorsunuz ki satayım ben kendi hakkımı hooooooooooop 1200 den 1000 liradan satıyorsun gidiyor. Veya böyle hesaplar satılıyor onu alıp oynuyorsun sonra da satıyorsun. Hani sonuçta bunun ticareti dönüyor talebi hep var. DH de yıllarca ps4 ve pro zamanları hep bütün oyunlarımı böyle aldım sattım. Bak şimdi birde 2026 da gta 6 çıkacak ve pc'de gta 6 yok, e ne yapacaksın ? sırf gta 5 için bile ps5 alan adamlar vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,743
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri