Mojo jojo
80+ Silver
İşte ithalatçı garantide elinde patlar.Eurisia garantili alamazsın 7k'ya. Anca ithalatçı garantili. Arada bir 7k'ya düşüyor.
İşte ithalatçı garantide elinde patlar.Eurisia garantili alamazsın 7k'ya. Anca ithalatçı garantili. Arada bir 7k'ya düşüyor.
Paran varsa neden olmasın...Playstaion5 almayı düşünüyorum sizce değermi
Bende ithalatçı garantili ps4 slim var, sıkıntı yaşamadım hiç.İşte ithalatçı garantide elinde patlar.
Sende ki iyi imiş.Bende ithalatçı garantili ps4 slim var, sıkıntı yaşamadım hiç.
eğerki ps özel oyunlarını oynayacaksan ucuz olduğu bi zaman al ama oynamayacam diyorsan ve elinde 4k televizyon veya monitör yoksa o paraya değmez benceÖzel oyunları oynayacaksan neden değmesin?
Yani türkiyede yaşayınca en ucuzunu almak durumunda kalıyoruz. Ben de isterdim eurasia garantili konsolları rahatça fiyat farkını vererek alabilelim.Sende ki iyi imiş.
İthalatçı garantili telefon kullanıyorum 2 senedir.İşte ithalatçı garantide elinde patlar.
Ps5 in şu an normal satış fiyatı 7,5k olmalı. Ben 500tl daha verip Sony garantili almak isterdimYani türkiyede yaşayınca en ucuzunu almak durumunda kalıyoruz. Ben de isterdim eurasia garantili konsolları rahatça fiyat farkını vererek alabilelim.
Her ithalatçı kötü değil. Ama çoğu git başımdan diyebiliyor.İthalatçı garantili telefon kullanıyorum 2 senedir.
değer tabi2Playstaion5 almayı düşünüyorum sizce değermi
sana söyleyeyim digital mi alıcaksın önceliklePlaystaion5 almayı düşünüyorum sizce değermi