Jill Valentine
80+ Bronze
Kesinlikle gerek yok. Güç olarak 4k120fps rahat oynatması gerek ama geliştiriciler optimize etmediği için anlamsız.
Alabiliyorken almak çoğu zaman mantıklı hocam ben bu tür durumlarda kararsız kaldığımda ayırdığım bütçeyi altın yapıp fikrim kesinlestiginde aksiyon alıyorum şimdiye kadar hiç üzmedi bu taktik beniHaklısınız hocam dedikleriniz çok mantıklı Elim de bol değil ancak ülke ekonomisi beni alabiliyorken alayım ilerde çok daha pahalı olur psikolojisine soktuğu için çok arada kalmıştım sanırım almamak en iyisi hele gta 6 dan haber bile yokken teşekkürler fikriniz için
Çok mantıklıymış hocam ancak bende zaten olmayan bir para olduğu için yatırım yapamamAlabiliyorken almak çoğu zaman mantıklı hocam ben bu tür durumlarda kararsız kaldığımda ayırdığım bütçeyi altın yapıp fikrim kesinlestiginde aksiyon alıyorum şimdiye kadar hiç üzmedi bu taktik beni![]()
Kesinlikle daha yeni 90k lık kartı kapayıp iptal ettim sürekli fırsattı şuydu buydu derken gereksiz harcama yapıyor insan.Çok mantıklıymış hocam ancak bende zaten olmayan bir para olduğu için yatırım yapamamKredi kartına alışmamak lazım..