Neler Yeni

Playstation 5 Digital vs CD Sürüm

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
Öncelikle iyi forumlar, 1-2 ay içerisinde bir Playstation 5 almayı düşünüyorum. Aklımda birçok soru var bununla ilgili. Sırasıyla şunlar;

1- CD mi Digital Edition mı? (Elimde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu PS4 CD'si var.)
2- Slim ve normal arasındaki fiyat farkı değer mi?
3- İkinci el ve sıfır arasındaki fiyat farkı değer mi?
4- Yurt dışından almak mantıklı mı?

Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Demir
Yurtdışından almak çok mantıklı, güvenmediğim adamla 2.el topuna girmeni önermem. Bütçen varsa cdli al bir şey olmaz ama yoksa cdsiz al çok önemli değil çoğu oyun digital artık

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışından almak çok mantıklı, güvenmediğim adamla 2.el topuna girmeni önermem. Bütçen varsa cdli al bir şey olmaz ama yoksa cdsiz al çok önemli değil çoğu oyun digital artık
Amerika'da PS5 Slim CD + 2 kol 20.500 TL idi sanırım. Fakat hem çok beklemek istemiyorum hem de arkadaşımın ne zaman döneceğini bilmiyorum o yüzden kararsızım. Bir de Uncharted 4 piyasanın en iyi oyunlarından diye bahsediliyorken ve elimde CD'si varken onu da kaçırmak istemem, bu yüzden CD'li düşünmüştüm.

efegndz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
efe gündüz
ben cd li almama rağmen dijitalden oyun alıyorum zaten online oynamak için ps plus alman lazım ve sende cd si olan oyunda ps plus ta var bence dijital al

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle iyi forumlar, 1-2 ay içerisinde bir Playstation 5 almayı düşünüyorum. Aklımda birçok soru var bununla ilgili. Sırasıyla şunlar;

1- CD mi Digital Edition mı? (Elimde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu PS4 CD'si var.)

Bir tane CD için diskli sürüm almaya değmez. Dijital alman çok daha iyi. Bizde fiyatlar kafaya göre verildiği için ince ya da kalın kasa fiyat farkını kafaya takma. Slim modeli al geç. Yurtdışından ürün alırsan sorun çıktığında bakan yer yok. Sorun çıkmayabilir de. Elektronik cihaz alıyorsun sonuçta. Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcılarında fiyatı daha uyguna gelebilir.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
berkay

Almışken sıfır al ayrıca cd versiyon daha iyi, neden diye soracak olursan tabi ki elindeki ps4 oyununu takıp oynayabilirsin ayrıca bana kalırsa yurd dışı alınmalı daha ucuza gelecektir

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tane CD için diskli sürüm almaya değmez. Dijital alman çok daha iyi. Bizde fiyatlar kafaya göre verildiği için ince ya da kalın kasa fiyat farkını kafaya takma. Slim modeli al geç. Yurtdışından ürün alırsan sorun çıktığında bakan yer yok. Sorun çıkmayabilir de. Elektronik cihaz alıyorsun sonuçta. Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcılarında fiyatı daha uyguna gelebilir.
Birçok PS4 ve PS5 CD'si olan arkadaşım var, Onlarla al-ver yapıp da oynayabilirim. Farklı forumlardaki herkes farklı bir şey söylüyor, slim CD modeli düşünüyordum ama Digital de mantıklı gelmeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almışken sıfır al ayrıca cd versiyon daha iyi, neden diye soracak olursan tabi ki elindeki ps4 oyununu takıp oynayabilirsin ayrıca bana kalırsa yurd dışı alınmalı daha ucuza gelecektir
Yurt dışından alınca arkadaşın dediği gibi bozulursa bakacak bir yer yok, fakat ciddi bir fiyat farkı var. Aynı zamanda arkadaşım ne zaman gelir onu da bilemiyorum.

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Samet
Birçok PS4 ve PS5 CD'si olan arkadaşım var, Onlarla al-ver yapıp da oynayabilirim. Farklı forumlardaki herkes farklı bir şey söylüyor, slim CD modeli düşünüyordum ama Digital de mantıklı gelmeye başladı.

Yurt dışından alınca arkadaşın dediği gibi bozulursa bakacak bir yer yok, fakat ciddi bir fiyat farkı var. Aynı zamanda arkadaşım ne zaman gelir onu da bilemiyorum.
Cd li kesinlikle

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
berkay

türkiye den aldıklarınız da yurd dışından getiriliyor

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
türkiye den aldıklarınız da yurd dışından getiriliyor
Biliyorum fakat arkadaş Amerika'dan getireceği için gümrük vergisi alınıyor mu? Alınıyorsa Türkiye'den almak daha mantıklı mı?

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
berkay
Biliyorum fakat arkadaş Amerika'dan getireceği için gümrük vergisi alınıyor mu? Alınıyorsa Türkiye'den almak daha mantıklı mı?
Yaklaşık 9-10 ay önce gürcistan'dan CD versiyon 2 kol ve şarj standı getirtmiştim . Orada vergi muafiyeti var . Ürün normal fiyattan alındıktan sonra havaalanı tarzı yerlerden tax free alınıyor. Kısaca bana vergiler çıkınca 15,800 civarına gelmişti . Amerika'da nasıl olur bilemem . Bana kalırsa gürcistan'dan alınmalı ama şu an fiyatlar nedir bilemiyorum .

Gurkanpiro

80+ Platinum
cd almak en mantıklısı oyun takaslayıp cok fazla oyun oynayabılırsın

CrIz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
can
Teşekkürler herkese.

Top Bottom