PlayStation 5 Pro İçin Televizyon Önerisi 65’inch

Reaksiyon skoru
16
Merhabalar şuanda kullanmış olduğum bi playstation 5 pro var televizyon değişikliği yapmayı düşünüyorum aklımda 3 farklı markanın modeli var güncel kullandığım samsung tv 60hz almayı düşündüğüm modeller 120 ila 144 arası vrr özellikli ekran olarak oled kadar olmasada siyahlar güzel gözüksün istiyorum karanlık bi sahne geldiği zaman ekran çok parlak durmasın renkler güzel olsun ve işletim sistemi kasma domna yapmasın aranızda bu modellerden deneyimleyem kullanan varsa dönüş yaparsa sevinirim

Samsung'un QLED ve Crystal ekranlarına bakabilirsiniz daha dün Teknosadan baktım ve güzel televizyonlar var. OLED aşırı pahalı o büyüklükte bi televizyon istiyorsanız ancak dediğim gibi özellikleri iyi olan samsung bakabilrisiniz

Samsung'un QLED ve Crystal ekranlarına bakabilirsiniz daha dün Teknosadan baktım ve güzel televizyonlar var. OLED aşırı pahalı o büyüklükte bi televizyon istiyorsanız ancak dediğim gibi özellikleri iyi olan samsung bakabilrisiniz
Çok kararsızım hocam lg içinde çok iyi diyorlar ama ips ekran siyahlar nasıl iyi mi? bilmiyorum

Çok kararsızım hocam lg içinde çok iyi diyorlar ama ips ekran siyahlar nasıl iyi mi? bilmiyorum
Mini led panelli tvlere bak oledden sonra en iyi görüntüyü o panellerde alırsın

Sony Bravia X89J hem panel kalitesi aşırı iyi hem 120 hz ama suanki fiyatı nedir bilemiyorum. 2023'te 20 bin TL civarındaydı. Sonynin 120 hzlerini tavsiye ederim. Ama sony daha tv üretmiyor veya ülkeye getirmiyor sanırım.

Mini led panelli tvlere bak oledden sonra en iyi görüntüyü o panellerde alırsın
Miniled phılıps modelinde varda işletim sistemi iyi midir? bilmiyorum bazı kullananlara baktım belli bir süre sonra kasma oluyormuş işletim sisteminde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sony Bravia X89J hem panel kalitesi aşırı iyi hem 120 hz ama suanki fiyatı nedir bilemiyorum. 2023'te 20 bin TL civarındaydı. Sonynin 120 hzlerini tavsiye ederim. Ama sony daha tv üretmiyor veya ülkeye getirmiyor sanırım.
Satılmıyor artık baktım sitelerde yok hocam

Miniled phılıps modelinde varda işletim sistemi iyi midir? bilmiyorum bazı kullananlara baktım belli bir süre sonra kasma oluyormuş işletim sisteminde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satılmıyor artık baktım sitelerde yok hocam
Tcl ye bak o da panel üreticisi

Geri