g29 aldırArkadaşlar abim bayramda PlayStation 5 alacak. Ama benim bilgisayarım olduğu için PlayStation 5 alması saçma geldi. Çünkü PlayStation 5 ile oynamam için oyun satın almam gerek sizce PlayStation 5 yerine Logitech G29 aldırayım mı?
hacı adamın zaten pc si varHocam biri tüm oyunları açıyor diğeri sadece belli başlı oyunlarda direksiyon görevi görüyor bence ps5 ya
pc sistem özellikleri nelerArkadaşlar abim bayramda PlayStation 5 alacak. Ama benim bilgisayarım olduğu için PlayStation 5 alması saçma geldi. Çünkü PlayStation 5 ile oynamam için oyun satın almam gerek sizce PlayStation 5 yerine Logitech G29 aldırayım mı?
Ekran kartı Rtx 4060hacı adamın zaten pc si var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc sistem özellikleri neler
ps5 aldır insan drikesyo setiyle 1 2 kere onuyor sonra yerine koyuyor nerden biliyosun diye sormaArkadaşlar abim bayramda PlayStation 5 alacak. Ama benim bilgisayarım olduğu için PlayStation 5 alması saçma geldi. Çünkü PlayStation 5 ile oynamam için oyun satın almam gerek sizce PlayStation 5 yerine Logitech G29 aldırayım mı?
Evet sıkılırım ama playstation 5 alınca oyunlarada para vericem. Bu yüzden direksiyon seti aldırmak kafama oturduTabi ki PS5. Direksiyonu sürekli kullanmayacaksın ve illaki sıkılacaksın.
Çok istiyorsan direksiyon seti al ama ben olsam ps5 tercih ederdim.Evet sıkılırım ama playstation 5 alınca oyunlarada para vericem. Bu yüzden direksiyon seti aldırmak kafama oturdu
1 yıllık Ps Plus Deluxe alırsın keyfine bakarsın. Şahsen DualSense deneyimi bile tek başına direksiyondan çok daha iyi.Evet sıkılırım ama playstation 5 alınca oyunlarada para vericem. Bu yüzden direksiyon seti aldırmak kafama oturdu
Ps deluxe ile ps extra arasında nasıl bir fark var1 yıllık Ps Plus Deluxe alırsın keyfine bakarsın. Şahsen DualSense deneyimi bile tek başına direksiyondan çok daha iyi.