vr a heves ettiysen alda quet shopta pahali pc nin ozellikleri nedirArkadaşlar çok arada kaldım sizce PlayStation 5 mi almaliyim yoksa Meta quest 3 mü evimde ortalamanın altı kötü bilgisayarım var Ve PlayStation 4 slim im var ama hiç vr yok sizce hangisini almalıyım
quest shopta oyunlar pahali pc den daha ucuza geliyor pc ozeelikleriniz nedir hocamvr a heves ettiysen alda quet shopta pahali pc nin ozellikleri nedir
hocam işlemci intel core i5 8265Uvr a heves ettiysen alda quet shopta pahali pc nin ozellikleri nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
quest shopta oyunlar pahali pc den daha ucuza geliyor pc ozeelikleriniz nedir hocam
1.60 ghz 1.80 ghz ram 8gb ekran kartı intel uhd graphşcs 620hocam işlemci intel core i5 8265U
Vr sürekli kullanılacak bir şey değil. İçerikleride çok pahalı. Ps5 te aynı şekilde oyunlar çok pahalı. İkisinide almayıp pc alman bence daha mantıklıArkadaşlar çok arada kaldım sizce PlayStation 5 mi almaliyim yoksa Meta quest 3 mü evimde ortalamanın altı kötü bilgisayarım var Ve PlayStation 4 slim im var ama hiç vr yok sizce hangisini almalıyım
hocam tavsiyem bu laptopu satip rx 570 8 gb li bi sistem toplamaniz discordunuz varsa atin ordan knuşarak yardımcı olabilirimhocam işlemci intel core i5 8265U
1.60 ghz 1.80 ghz ram 8gb ekran kartı intel uhd graphşcs 620
hocam cok kullananilacak degil olayina katilmiyorum akradaşin bilgisayari kotu fakatiyi olsa vr i monitor ofis ortami vs oyun amaçli kullanabilirVr sürekli kullanılacak bir şey değil. İçerikleride çok pahalı. Ps5 te aynı şekilde oyunlar çok pahalı. İkisinide almayıp pc alman bence daha mantıklı
İkisinide alabilecek olsa bu konuyu açamazdı herhalde. Benim anladığım bu. O yüzden arkadaşın bilgisayarı eski, yenisini almasıhocam tavsiyem bu laptopu satip rx 570 8 gb li bi sistem toplamaniz discordunuz varsa atin ordan knuşarak yardımcı olabilirim
hocam cok kullananilacak degil olayina katilmiyorum akradaşin bilgisayari kotu fakatiyi olsa vr i monitor ofis ortami vs oyun amaçli kullanabilir
pc alinmasina kessinlikle katiliyorum vr alacaksa pc şart
hoczm quest 2nin 0 inin 15k oldugunu düşünürsek temiz 2. eli 9-8 k elindeki pc de ederi 5k satsa 7k ya pc tolasa kalanla vr alsa iki şeyide yerine getirirİkisinide alabilecek olsa bu konuyu açamazdı herhalde. Benim anladığım bu. O yüzden arkadaşın bilgisayarı eski, yenisini alması
en doğrusu olur. Ekonomik açıdanda ihtiyaç açısından da
7K ya hangi pc yi alacak. Yine pek bir farkı olmayacak. Bence ikisinden de yarım yamalak olacağına düzgün pc almak daha mantıklı. Ayrıca questin içimdeki uygulamalar hiç ucuz değil. Quest i almak yetmiyor oyunlara vs de önemli bir bütçe lazım.hoczm quest 2nin 0 inin 15k oldugunu düşünürsek temiz 2. eli 9-8 k elindeki pc de ederi 5k satsa 7k ya pc tolasa kalanla vr alsa iki şeyide yerine getirir
HOcam 7 k ya ryzen 1600 6600 fln çikar zorlasa7K ya hangi pc yi alacak. Yine pek bir farkı olmayacak. Bence ikisinden de yarım yamalak olacağına düzgün pc almak daha mantıklı. Ayrıca questin içimdeki uygulamalar hiç ucuz değil. Quest i almak yetmiyor oyunlara vs de önemli bir bütçe lazım.
Anakart ve psu ne olacak? Eski bir model kullanıyor. Her şey değişecek. Öyle ucuza kapatamazHOcam 7 k ya ryzen 1600 6600 fln çikar zorlasa
satacak hocam laptop u işlemci var dikkat ederseniz lutfenAnakart ve psu ne olacak? Eski bir model kullanıyor. Her şey değişecek. Öyle ucuza kapatamaz