Hocam steam deckte steam kütüphanesini sunuyor ya sizce konsol deneyimi yaşatmazmıHocam bazı oyunları konsoldan oynamak daha zevkli geliyor bana tabi sizi bilmem ama bana göre ps5 mantıklı.
TR de tercih edilmemesi gereken bir şey.Hocam steam deckte steam kütüphanesini sunuyor ya sizce konsol deneyimi yaşatmazmı
Neden hocamTR de tercih edilmemesi gereken bir şey.
Çok pahalı bence. Eğer paranız varsa baya alırsınız.Neden hocam
12-13 k gibi fiyatlara satılıyor sizce değermiÇok pahalı bence. Eğer paranız varsa baya alırsınız.
Zannetmiyorum hocam bana göre konsol daha iyi ps5 deki oyunlar da iyi gayet bence ps5 alınırHocam steam deckte steam kütüphanesini sunuyor ya sizce konsol deneyimi yaşatmazmı
Steam deck alman saçma olur zaten elinde PC var ayriyeten pcde yüksek fpsler alınca yatağıma geçim kaldığım yerden devam edim diceksen 100fpslerden 30 25 fpslere dusuceksin sürekli şarzda oynicaksin PlayStation 5 ise apayrı bir konsol aktif en iyi konsol açık ara özel oyun avantajıda var Steam deck bence kötü bir konsol tabi karar gene sana kalmışRx 6600 pc var daha yeni aldım 4-5 ay sonra doğum günümde steam deck veya ps5 almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı fiyat olarakta steam deck şuan 12.500 13k arasına düşmüş