Neler Yeni

❗️❗️Playstation hesap silme❗️❗️

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Arkadaşlar bizde ps4 vardı sattık onu ama benim hesap ps 4 te kalmış. Ps app e girince beynime tak etti ismini bile duymadîğım oyunlar indirilmiş ve oynanmıs. Şuan o hesabı ps 5 ve ps app te de kullanıyorum. Nasıl uzaktan silebilirmiyim kapatabilirmiyim ps 4 oturumunu. Belki uzaktan oturum kapatılabiliyordur diye sordum.

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bizde ps4 vardı sattık onu ama benim hesap ps 4 te kalmış. Ps app e girince beynime tak etti ismini bile duymadîğım oyunlar indirilmiş ve oynanmıs. Şuan o hesabı ps 5 ve ps app te de kullanıyorum. Nasıl uzaktan silebilirmiyim kapatabilirmiyim ps 4 oturumunu. Belki uzaktan oturum kapatılabiliyordur diye sordum.

Bu alışverişler hesabında kayıtlı olan kredi kartıyla yapılmadı değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Baran Kut
Tüm cihazlarda devre dışı bırak. Eğer yakın zamanda(6 ayda bir) bu özelliği kullandıysan yapmaz. O zaman hesabın şifresini değiştir. Nasıl yapacağını bilmiyorsan yardımcı olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm cihazlarda devre dışı bırak. Eğer yakın zamanda(6 ayda bir) bu özelliği kullandıysan yapmaz. O zaman hesabın şifresini değiştir. Nasıl yapacağını bilmiyorsan yardımcı olurum.
Bilmiyorum

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Baran Kut
Hocam PS app'e gir.
-Oradan isminin yazdığı yerin sağ kısmında bulunan ayarlar butonuna tıkla (Bildirim butonunun yanında).
-Az aşağı indiğinde "Playstation Network" yazısı altında bulunan "Hesap Bilgileri"ne tıkla. Şifreni falan girmeni isteyebilir burada.
-Girdikten sonra sol üstte 3 çizgi var ona tıkla ve çıkan ekranda "Diğer Ayarlar" yazısı altında bulunan "Cihaz Yönetimi"ne gir.
-"Playstation Konsolları"na tıklayıp "Tüm Cihazları Devre Dışı Bırak"a tıkla. Çıkan yazıya "Evet" de.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok yapılmadı. Hesapta kredi kardı yok
Arkadaşım şöyle bir durum var o zaman. Hazır hesap üzerinden kendi kredi kartları ile alışveriş yapmışlar ki doğacak sıkıntı daha çok karşı tarafı etkiler. Örneğin sen hesabın şifresini değiştirdiğin zaman karşı taraf parasını vererek aldığı oyunu oynayamayacak. Hata sende değil zaten ayrı konu.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Hocam şifre değiştir olsun bitsin. PS4 hesabında ki tüm oyunları PS5'te de oynayabiliyorsun. Aynı hesapla devam edersen storeden satın aldığın oyunlarıda oynarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Arkadaşım şöyle bir durum var o zaman. Hazır hesap üzerinden kendi kredi kartları ile alışveriş yapmışlar ki doğacak sıkıntı daha çok karşı tarafı etkiler. Örneğin sen hesabın şifresini değiştirdiğin zaman karşı taraf parasını vererek aldığı oyunu oynayamayacak. Hata sende değil zaten ayrı konu.
Hesapta hiç kredi kardı yok. Onlarîn da yok. Farklı profilden indirip benim hesapta oynamıslar galiba

Top Bottom