PlayStation kafe açmak mantıklı mı ?

Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi verilmiş. Eskidir ama dediğim gibi en azından fikir sahibi olmanız için yeterlidir. Oradaki duruma göre kendi yapacağınız ile kıyaslayıp tartabilirsiniz.

Knk bağcılarda tutan mekan çok adamlar sadece sigaraya serbest olan kafelere bakıyo sırf o yüzden şu kafeye gelmem diyen arkadaşım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende de ps var az çok ne olduğunu biliyorum kollar rahat 5 6 ay gidiyor sadece joyistik fazla dayanmaz belki ama o da hallolur

Bende öyle bi yer düşünüyorum hocam.

Hocam eğer yapılmayacak bi iş olsaydı etrafta adamlar bu işi yapmazdı ki zaten kol tamiri basit kendim de yaparım.
Sen ona bakma kardeşim evde bos oturup ona buna yorum yapan kafalari basmayan tipler bunlar.İyice arastir iş yapabilirse aç

Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi verilmiş. Eskidir ama dediğim gibi en azından fikir sahibi olmanız için yeterlidir. Oradaki duruma göre kendi yapacağınız ile kıyaslayıp tartabilirsiniz.

Hepsini izledim hepsi 2 3 yıl önceki videolar onlar şu zamanda hayır gelmez.

Sen ona bakma kardeşim evde bos oturup ona buna yorum yapan kafalari basmayan tipler bunlar.İyice arastir iş yapabilirse aç
Eyw kral

Geri