Neler Yeni

PlayStation kafe açmak mantıklı mı ?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi verilmiş. Eskidir ama dediğim gibi en azından fikir sahibi olmanız için yeterlidir. Oradaki duruma göre kendi yapacağınız ile kıyaslayıp tartabilirsiniz.

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Knk bağcılarda tutan mekan çok adamlar sadece sigaraya serbest olan kafelere bakıyo sırf o yüzden şu kafeye gelmem diyen arkadaşım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende de ps var az çok ne olduğunu biliyorum kollar rahat 5 6 ay gidiyor sadece joyistik fazla dayanmaz belki ama o da hallolur

Bende öyle bi yer düşünüyorum hocam.

Hocam eğer yapılmayacak bi iş olsaydı etrafta adamlar bu işi yapmazdı ki zaten kol tamiri basit kendim de yaparım.
Sen ona bakma kardeşim evde bos oturup ona buna yorum yapan kafalari basmayan tipler bunlar.İyice arastir iş yapabilirse aç

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Aşağıdaki linklerde detaylı bilgi verilmiş. Eskidir ama dediğim gibi en azından fikir sahibi olmanız için yeterlidir. Oradaki duruma göre kendi yapacağınız ile kıyaslayıp tartabilirsiniz.

Hepsini izledim hepsi 2 3 yıl önceki videolar onlar şu zamanda hayır gelmez.

Sen ona bakma kardeşim evde bos oturup ona buna yorum yapan kafalari basmayan tipler bunlar.İyice arastir iş yapabilirse aç
Eyw kral

Top Bottom