PlayStation ve bisiklet takası yapıyorum

6 civarına hızlıca gider 7 civarına da biraz beklesen gidebilir ama yaşadığın yere bağlı biraz da, oranın piyasası yavaşsa biraz bekletebilir yine.

Ek olarak satmadan önce konsolda biraz oyun oynama şansın olur o yönden de mantıklı.
Ps4 slim olsa 6-7k iyi fiyat ama fat kasa için hızlıca satılacak bir fiyat değil bence

6 civarına hızlıca gider 7 civarına da biraz beklesen gidebilir ama yaşadığın yere bağlı biraz da, oranın piyasası yavaşsa biraz bekletebilir yine.

Ek olarak satmadan önce konsolda biraz oyun oynama şansın olur o yönden de mantıklı.
Hocam 2 seneyi aşkın süredir içi açılmamış haliyle kondisyonu haşat bir makinadır sıkıntı olur mu

@Alp11 parlak kasa dedi ama bu mat değil mi

Ekler

• Screenshot_2025-07-17-00-38-10-689_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-07-17-00-38-10-689_com.whatsapp.webp
    69.4 KB · Hit: 16
Parlak kasa hocam mat kasa görseldeki gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunları satamazsınız o zaman
Hocam yanında PS Store hesabınıda verecek o yüzden satabilirim diye düşündüm, parlak kasa iş görmez mi hocam ne diyeyim kadına

Hocam yanında PS Store hesabınıda verecek o yüzden satabilirim diye düşündüm, parlak kasa iş görmez mi hocam ne diyeyim kadına
dostum alacaksın bunu sonra kaplamalar satılıyor spiderman kaplama alacaksın 200 tl ye bir güzel kaplayacaksın sonrada direkt satışa böylece çizik mizik göstermez

dostum alacaksın bunu sonra kaplamalar satılıyor spiderman kaplama alacaksın 200 tl ye bir güzel kaplayacaksın sonrada direkt satışa böylece çizik mizik göstermez
Aslında amacımız parlak kasadan dolayı olan kozmetik sıkıntıları değil de parlak kasanın sistemsel problemleri diyeyim. Piyasada daha yavaş gidiyormuş, kronikleri felan varmış.

Aslında amacımız parlak kasadan dolayı olan kozmetik sıkıntıları değil de parlak kasanın sistemsel problemleri diyeyim. Piyasada daha yavaş gidiyormuş, kronikleri felan varmış.
isterse neyi olursa olsun ps4 oldugu için her türlü gider yapacagın şey ps4 e termal macun ped bakımı yapacaksın birde kaplama tamam kimse parlakmış carmış çurtmuş bakmıyor doannım aynı sonuçta

Geri