PlayStation xbax hangisini almaliyım Steam ve epic hesabımı kullanabilitmiyim

Reaksiyon skoru
17
Öncelikle merhaba ben PlayStation ve x bax hakkında hiç bilgim yok sadece bilgisayardan oyun oynuyordum Steam ve epicte kütüphanem biraz dolu ve bilgisayar oynayai bıraktım televizyonla beraber oynayabileceğim ve epic ve Steam hesabımın içindekileri de kullanarak oyun oynamak istiyorum hamgisinde epic ve Steam hesabıma erisebilirim butcemde fazla değil motor aldım ne önerirsiniz (hiç bilgim yok)

hayır kullanamazsın.

Bir modelden bahsetmiyorum epic ve Steam hesabımı kullanarak televizyobda oyun oynamak istiyorum ne alamliyim ve kullanabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sindede mi oyunlara tekrar mi para vermem gerekecek
evet ikisinde de. Bilgisayar alır televizyona bağlarsın ancak öyle

Xbax zeries 3600 alabiğlirsinnm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanki xbax ne

Öncelikle merhaba ben PlayStation ve x bax hakkında hiç bilgim yok sadece bilgisayardan oyun oynuyordum Steam ve epicte kütüphanem biraz dolu ve bilgisayar oynayai bıraktım televizyonla beraber oynayabileceğim ve epic ve Steam hesabımın içindekileri de kullanarak oyun oynamak istiyorum hamgisinde epic ve Steam hesabıma erisebilirim butcemde fazla değil motor aldım ne önerirsiniz (hiç bilgim yok)
küçük tatlı indie yapımları seviyorsan xbox al gamepass ile keyfini çıkar , AAA oyunlar seviyorsan tlou gow gibi ps5 al steamde ki oyunlara erişemezsin maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri