Neler Yeni

PlayStation'ın çok kötü ve boşa para olması.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Csxn9

80+
Hayatımda gördüğüm en overrated şey bu ps4 ve ps5 denen şeyler olabilir. insanların buna para harcaması bana koyunun çobana itaat etmesi gibi geliyor . aklı olan buna para vermez. hayırlı cumalar

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hakaretten ziyade daha eleştirel bir yaklaşımla sebebini de açıklarsan daha 'medeni' olur

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayatımda gördüğüm en overrated şey bu ps4 ve ps5 denen şeyler olabilir. insanların buna para harcaması bana koyunun çobana itaat etmesi gibi geliyor . aklı olan buna para vermez. hayırlı cumalar
Neden kanka anlatır mısın. Tr dublaj veya tr altyazılı oyun çıkartan kaç firma var? PS da bunlar mümkün. Artı fortnite veya warzone oynayanlar için birebir cihaz

Light

80+ Bronze
Böyle eleştiri yapacaksanız sebepleri ile belirtin. Diğer türlü ilgi çekmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Böyle eleştiri yapacaksanız sebepleri ile belirtin. Diğer türlü ilgi çekmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz.
bu yoruma katılıyorum. Etkileşim için yapılmış gibi duruyor

Csxn9

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden kanka anlatır mısın. Tr dublaj veya tr altyazılı oyun çıkartan kaç firma var? PS da bunlar mümkün. Artı fortnite veya warzone oynayanlar için birebir cihaz
kanka demezsek yalnız. seni tanımıyorum ve samimi degiliz

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynen kanka tamm.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
kanka demezsek yalnız. seni tanımıyorum ve samimi degiliz
Arkadaş gayet insanca senin konunun oluşturulma amacının farklı bir yöne saptığını söylüyor senin takıldığın meseleye bak. O gayet arkadaşca ve samimi yaklaşmaya çalışıp seni güzelce uyarıyor böyle insanlara zor denk gelirsin tersleyeceğine kıymetini bil.

Csxn9

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş gayet insanca senin konunun oluşturulma amacının farklı bir yöne saptığını söylüyor senin takıldığın meseleye bak. O gayet arkadaşca ve samimi yaklaşmaya çalışıp seni güzelce uyarıyor böyle insanlara zor denk gelirsin tersleyeceğine kıymetini bil.
uyarıyor derken? beni kimse uyaramaz aslanım . kendinize mukayyet olun

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif

asko56

80+ Silver
konu kilit üye ban amacı farklı

Status