Neden kanka anlatır mısın. Tr dublaj veya tr altyazılı oyun çıkartan kaç firma var? PS da bunlar mümkün. Artı fortnite veya warzone oynayanlar için birebir cihazHayatımda gördüğüm en overrated şey bu ps4 ve ps5 denen şeyler olabilir. insanların buna para harcaması bana koyunun çobana itaat etmesi gibi geliyor . aklı olan buna para vermez. hayırlı cumalar
Böyle eleştiri yapacaksanız sebepleri ile belirtin. Diğer türlü ilgi çekmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz.Hayatımda gördüğüm en overrated şey bu ps4 ve ps5 denen şeyler olabilir. insanların buna para harcaması bana koyunun çobana itaat etmesi gibi geliyor . aklı olan buna para vermez. hayırlı cumalar
bu yoruma katılıyorum. Etkileşim için yapılmış gibi duruyorBöyle eleştiri yapacaksanız sebepleri ile belirtin. Diğer türlü ilgi çekmeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz.
kanka demezsek yalnız. seni tanımıyorum ve samimi degilizNeden kanka anlatır mısın. Tr dublaj veya tr altyazılı oyun çıkartan kaç firma var? PS da bunlar mümkün. Artı fortnite veya warzone oynayanlar için birebir cihaz
Arkadaş gayet insanca senin konunun oluşturulma amacının farklı bir yöne saptığını söylüyor senin takıldığın meseleye bak. O gayet arkadaşca ve samimi yaklaşmaya çalışıp seni güzelce uyarıyor böyle insanlara zor denk gelirsin tersleyeceğine kıymetini bil.kanka demezsek yalnız. seni tanımıyorum ve samimi degiliz
uyarıyor derken? beni kimse uyaramaz aslanım . kendinize mukayyet olunArkadaş gayet insanca senin konunun oluşturulma amacının farklı bir yöne saptığını söylüyor senin takıldığın meseleye bak. O gayet arkadaşca ve samimi yaklaşmaya çalışıp seni güzelce uyarıyor böyle insanlara zor denk gelirsin tersleyeceğine kıymetini bil.
Tamam kusura bakma.uyarıyor derken? beni kimse uyaramaz aslanım . kendinize mukayyet olun